Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.949
% 0.64
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.949
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

BlackRock, Yeniden Bitcoin ETF Başvurusu Yaptı!

blackrock etf başvurusu

Dünyanın en büyük varlık yönetim şirketi BlackRock, SEC’in bildiriminin ardından hızla harekete geçerek gerekli güncellemeleri tamamladı ve ETF başvurusunu yeniden SEC’e sundu.


▪️ Geçtiğimiz hafta ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), mevcut spot Bitcoin ETF başvurularıyla ilgili önemli bir açıklama yaparak piyasada kısa süreli bir panik yaşanmasına neden olmuştu.

▪️ SEC, spot Bitcoin ETF başvurularının yetersiz olduğunu ve güncellenmesi gerektiğini açıkladıktan sonra dünyanın önde gelen varlık yönetim şirketi BlackRock, hızlı bir şekilde harekete geçti. BlackRock’un bu adımı, kripto para dünyasındaki yatırımcılar ve diğer kurumlar arasında büyük bir heyecan yarattı.

▪️ BlackRock’un güncellemesinde en dikkat çeken ayrıntı, ETF ürünü için piyasa gözetimini sağlamak amacıyla ABD’nin önde gelen kripto para borsası Coinbase ile yapılan anlaşma oldu.

▪️ BlackRock’un ardından Fidelity, VanEck, 21Shares, VanEck ve Invesco gibi şirketler, yeni spot ETF başvuruları yapmanın yanı sıra mevcut başvurularını da güncelleyerek gerekli düzeltmeleri gerçekleştirdi.

sec amerika bitcoin spot etf blackrock
▪️ Bu durum, kripto para birimlerinin daha fazla kabul görmesi ve yatırımcı tabanının genişlemesi için önemli bir adım olabilir.

▪️ Bitcoin’in spot fiyatına endeksli bir borsa yatırım fonunun piyasaya sürülmesi, kurumsal ve bireysel yatırımcılar için daha kolay ve düzenlenmiş bir şekilde Bitcoin’e yatırım yapma imkanı sunacaktır. Bu da piyasada Bitcoin talebinin ciddi oranda artabileceği şeklinde yorumlanabilir.

▪️ Ancak, düzenleyici kurumların ve bireysel yatırımcıların dikkatli olması ve uygun güvenlik önlemlerini alması önemlidir. Kripto para birimlerinin gelecekteki regülasyonları ve piyasa yönlendirmeleri yakından izlenmelidir.

Ondefy projesi hakkındaki fırsat videomuzu izlemek için buraya tıklayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir