Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$60.770
% 1.59
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 60.770
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

BitMEX İlk Tether Marjlı Sözleşmeleri Başlattı (Sponsorlu)

Önde gelen kripto para ticaret platformu BitMEX, ilk Tether marjlı sözleşmelerin başlatıldığını duyurdu. Bu, kripto para ticareti yaparken marj olarak Tether (USDT) kullanmayı tercih eden milyonlarca yatırımcıya borsayı açıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Marj ve takas için kullanılan, en iyi kripto para ticaret platformlarından biri olan BitMEX, yönetici liderliğinde, ‘Türevlerin Ötesinde’ iddialı bir hizmet sunuyor. Tether’i tanıtarak ürün teklifinde devrim yaratıyor.

BitMEX Tether’in lansmanını başlatmak için yeni ve mevcut yatırımcılarla 30 günlük süre boyunca (10 Kasım – 9 Aralık) geniş bir teşvik yelpazesi sunuyor:

USDT marjlı sözleşmelerde sıfır ücret (Bitcoin, ETH, SOL ve DOGE dahil)

● 10 Aralık 2021’e kadar 250 USDT üzerinde bakiyesi olan ve bu süre içinde işlem yapan ilk 8.000 kullanıcı için USDT 50 bonusu.

● Hacmi 15 milyonu aşan katılımlar için 1.500 USDT’ye kadar bonus.

● En iyi yatırımcılar için kişiselleştirilmiş AC Milan/BitMEX kitleri ve sınırlı sayıda NFT’ler sunuyor.

Bu çok beklenen değişiklik, yatırımcılara eskisinden daha fazla esneklik sağlayarak BitMEX’i çok yönlü ve kullanıcı dostu hale getiriyor. BitMEX’in ürün teklifindeki bu yükseltme, endüstri lideri güvenlik, hızlı uygulama süreleri, hızlı ve güvenilir müşteri desteği (özellikle diğer önde gelen borsalarla karşılaştırıldığında) ve herhangi bir borsadaki en büyük sigorta fonlarından biri olmak üzere diğer alanlardaki mevcut güçlü yönlerine katkıda bulunur.

BitMEX’in sonraki adımları, kripto para spot ticareti, aracılık, saklama, bilgi ürünleri ve bir akademi için yeteneklerin eklenmesini içeren genişleme planlarını sunmayı içerecek.

Tether lansmanı hakkında daha fazla bilgi için ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca BitMEX’te ERC20-USDT’nin nasıl yatırılacağına dair hızlı bir açıklama da var. Yeni bir BitMEX hesabına kaydolmak için ise tıklayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir