Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.273
% 1.26
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.273
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bitmain, Aleo İçin Madencilik Teçhizatı Tanıtıyor

Bitmain, BTC Madencilik, Aleo, Mining, BTC yarılanma

En büyük Bitcoin madencilik ekipmanı üreticisi olan Bitmain, gizliliği artırmayı hedefleyen sıfır bilgi kanıtlarını kullanan bir iş kanıtı blok zinciri olan Aleo için madencilik makineleri piyasaya sürme planları yapıyor. Çin merkezli bu firma, test aşamasında olan Aleo için bir “Antminer” modeli sunmayı düşünüyor.

Aleo’nun geliştiricileri, geçen yıl SoftBank Vision Fund 2 ve Kora Management ortaklığındaki B serisi finansman turunda 200 milyon dolar toplamayı başardılar. Bu fonlama turuna Tiger Global, Andreessen Horowitz (a16z), Samsung Next, Slow Ventures ve Sea Capital gibi önemli yatırımcılar da katıldılar.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Bitmain açıklamasında, Aleo tabanlı yeni madencilik cihazlarının lansman zaman çizelgesini belirtmedi.

Bitmain’in Aleo tabanlı madencilik cihazlarının planlanan lansmanı, şirketin Eylül ayında, personel maaşlarını ödeme konusundaki bildirilen nakit akışı sorunları nedeniyle iç bir duyuru yaparak kamuoyunun dikkatini çekti. Kripto muhabiri Colin Wu’ya göre, şirket maaşlarını geri ödeme konusunda ilerleme kaydetti.

Buna rağmen, Bitmain diğer alanlarda ilerleme kaydediyor gibi görünüyor. Eylül ayında, Bitmain en yeni Antminer S21 modelini piyasaya sürdü, ve bazı madenciler bu yeni makineleri satın almayı düşündüklerini ifade ettiler. Örneğin, Nasdaq’da listelenen Amerikalı bir Bitcoin madencisi olan CleanSpark, S21 madencilik makinelerinden saniyede 4.4 exahash satın aldığını açıkladı.

Bitmain ayrıca iflas eden bir Bitcoin madencilik şirketi olan Core Scientific’e 54 milyon dolarlık bir yatırım yapmayı planladığını duyurdu. Bitmain, Bitcoin madenciliği için uygulamaya özel entegre devre (ASIC) çipleri tasarlayan ve üreten bir firma olarak faaliyet gösteriyor ve aynı zamanda dünyanın en büyük kripto para madencilik havuzlarından biri olan Antpool’u işletiyor.


İlginizi Çekebilir: Binance, Polygon Ağı Üzerindeki USDC’yi Destekleyecek

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir