Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.062
% 3.21
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.062
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bitfarms, Temerrüt Uyarısında Bulundu

Bitfarms

Bitcoin madencisi Bitfarms Cuma günü yaptığı basın açıklamasında temerrüt uyarısında bulunarak, BlockFi kredisini değiştirmek istiyor.

Firma Cuma günü yaptığı basın açıklamasında, Bitcoin madencisi Bitfarms’ın (BITF) iflas eden kripto kredi kuruluşu BlockFi’den aldığı 20 milyon dolarlık kredinin taksit ödemelerini yapmayı durdurmuş olabileceğini ya da gelecekte durdurabileceğini ve krediyi fiilen temerrüde düşürebileceğini söyledi. Sonuç olarak Bitfarms krediyi değiştirmek istiyor.

32 milyon dolarlık orijinal kredi, Washington eyaletinde 20 megawatt (MW) madencilik tesisi işleten bir Bitfarms şirketi olan Backbone Mining Solutions tarafından Şubat 2022’de imzalanmıştı.

Kredinin şu anda 20 milyon doları ödenmemiş durumda ve bazı madencilik makineleri ve ürettikleri bitcoin şeklinde sadece 5 milyon dolarlık varlık ile güvence altına alınmış durumda. Bu nedenle madenci, kredi için daha uygun koşullar arıyor ve yükümlülüklerini azaltıyor.

Cuma günü yapılan basın açıklamasında, “Ne daha faydalı kredi koşullarında bir yeniden yapılandırma ne de BMS’nin borçluluğunda bir azalma garanti edilmiyor” denildi.

Kanada merkezli Bitfarms kredilerini azaltmak için çalışıyor, ancak hala 47 milyon doları var BlockFi ile olan kredi de dahil olmak üzere ödenmemiş.

Madenciler, teminatlarının, genellikle kripto varlıklarının ve madencilik makinelerinin değerinin düştüğünü gören bir ayı piyasasında ağır borç yükümlülüklerinden rahatsız oldular. Sektördeki en büyük firmalardan bazıları, Compute North ve Core Scientific (CORZ) Bölüm 11 iflas koruması için başvuruda bulunmuştu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version