Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.295
% 2.57
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.295
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bitcoin’inizi Sattıktan Sonra Alabileceğiniz En İyi 10 Altcoin!

Kuşkusuz, Bitcoin (BTC) küresel olarak en çok aranan kripto para birimi. Bununla birlikte, oldukça iyi performans gösteren çok sayıda altcoin var. Coinmuhendisi.com olarak, Bitcoin yatırımınızı sattıktan sonra satın alabileceğiniz en iyi 10 altcoin projesini inceledik.

BTC’den sonraki en büyük kripto para birimi: ‘’Ethereum (ETH)’’

Ethereum (ETH), Bitcoin’den sonra en büyük kripto para birimi olarak yer alıyor. Yatırımcıların dikkatini çeken şey, Ethereum’un belirli potansiyel uygulamalara, özellikle de koşullar yerine getirildiğinde otomatik olarak yürütülen akıllı sözleşmelere sahip olmasıdır. Ethereum kesinlikle satın almak için listenizde olması gerekiyor.

Bu altcoin, yatırımcıların göz bebeği: ‘’Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT), bir süre boyunca değerinde etkileyici bir büyüme gören bir altcoin projelerinden biri.. Blockchain ağlarını sorunsuz bir şekilde bağlama kabiliyeti ile Polkadot, yatırımcıların göz bebeği konumda. Polkadot ekosistemi üzerine inşa edilen çok sayıda proje olduğu için, bu kripto para biriminin değeri yükselmeye devam edecek.

Yatırım yapmak için en iyi seçeneklerden biri: Cardano (ADA)

Listemizde yer alan bir diğer altcoin ise Cardano (ADA). Cardano, piyasaya sürüldüğünden beri büyümeye devam ediyor. İşlem süresini ve enerji tüketimini düşürdüğü için ekosisteme mükemmel katkı sağlayan Cardano, yatırım yapmak için en iyi seçeneklerden biri olarak görünüyor

Birçok alanda rakiplerini gölgede bırakan altcoin: Solana (SOL)

Solana (SOL), proof-of-stake ve proof-of-history mekanizmalarının bir karışımı ile çalışır. Bu sayede yatırımcılar için büyük getiriler elde etmeyi başardı. Solana, çeşitli alanlarda diğer kripto para projelerini gölgede bıraktı. Merkeziyetsiz finans (DeFi), merkeziyetsiz uygulamalar (DApp’ler) ve akıllı sözleşmeler, bunlardan yalnızca birkaçı.

Risk sevmeyen yatırımcılar buraya: Tether

Tether, birçok kişi tarafından bilindiği gibi, en istikrarlı kripto para birimlerinden biridir. Bu, çok fazla risk almaya istekli olmayan yatırımcılar için bir altcoin haline geldi. Tether‘in değerinin diğer altcoin’lerden daha tutarlı olduğu düşünülmektedir, bu yüzden birçok yatırımcı tarafından tercih edilmektedir.

Bu altcoin BTC’den daha hızlı: Litecoin (LTC)

Litecoin (LTC), kısa sürede en iyi altcoin projelerinden biri haline geldi. Litecoin’in en iyi özelliklerinden biri, Bitcoin’e kıyasla daha hızlı bir blok oluşturma oranına sahip olmasıdır.

Bu altcoin yatırımcılarına önemli kazançlar sunuyor: Binance Coin (BNB)

Dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olan Binance, BNB’yi piyasaya sürmüştü. Yıllar içinde BNB fiyatının önemli oranda artması ve yatırımcılarına sunduğu kar oranları, ona yatırım yapmanın neden değerli olacağını ortaya koyuyor.

Bu altcoin yatırımcıların radarında: Ripple (XRP)

Ripple (XRP)’nin, fiat para birimleri ve diğer büyük altcoin projeleri de dahil olmak üzere farklı para birimi türlerinin değişimini kolaylaştırma yeteneği, yatırımcıların radarına girmesini sağlıyor. Ek olarak, değerindeki artış, bu kripto para biriminin ne kadar potansiyel taşıdığına dair yeterince fikir veriyor..

Piyasanın önde gelen kripto para birimlerinden biri: Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE) de, Bitcoin yatırımınızı sattıktan sonra yatırım yapabileceğiniz altcoin projeleri listemizdeki yerini alıyor. DOGE 2013 yılında piyasaya sürüldü ve o zamandan beri, kripto para piyasasında önde gelen kripto para birimlerinden biri haline geldi. Dallas Mavericks, Kronos ve SpaceX gibi büyük şirketlerin bu altcoin’e güvenmiş olması, bunun sağlam bir kanıtıdır.

Topluluk ve destekçi odaklı altcoin projesi: Shiba Inu (SHIB)

Listemizdeki son kripto para birimi Shiba Inu (SHIB). Shiba Inu, Ethereum ekosisteminin güvenlik ve gelişmişlik özelliklerinden yararlanan topluluk ve destekçi odaklı bir altcoin projesidir. SHIB son zamanlarda önemli bir büyüme kaydetti. Bu kendisinin ne kadar iyi bir yatırım olduğunun bir göstergesidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir