Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.901
% 0.65
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.901
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bitcoin’de Kritik Saatler Başladı: Analistler Ne Bekliyor?

Cuma günkü geç dalgalanma geniş ölçüde tutuldu ve Bitcoin Cumartesi günü Bitstamp’ta 42.400 dolarlık bir fiyatı görerek, Mart ayının başından itibaren en yüksek seviyeye ulaştı. Şimdi, haftalık grafik, Bitcoin’in Şubat ayının başından bu yana en iyi haftalık kapanışını sunmaya hazır göründüğünü gösteriyor. Analistlerin fiyat tahminlerini Coinmühendisi.com okuyucuları için derledik.

Popüler analistlerin Bitcoin tahminleri

Analist Lyn Alden, geçen haftanın sonunda, “Bu her an değişebilir, ancak açıkçası Bitcoin fiyat grafiği şu anda bir süredir olduğundan daha iyi görünüyor” dedi.

Popüler kripto traderı ve analisti Pentoshi ise, potansiyel bir artışın muhtemelen uzun sürmeyeceği ve nihayetinde yeni düşük seviyelerin habercisi olacağı konusunda uyarıda bulunarak, BTC fiyat hareketinde meydana gelen gerçek bir değişim konusunda uyarıda bulundu.

Bu arada Twitter’da Credible Crypto takma adını kullanan kripto analisti, piyasayı belirli bir fiyatta tutan günlük talebe dayalı olarak Bitcoin için iki olası yörünge sundu. İlk seçenek, 42.500 dolarlık bir kırılmayı ve ardından 45.000 dolarlık bir seviyeyi içerirken, düşüş eğilimindeki ikinci seçenek ise 32.000 dolar – 29.000 dolarlık bir alt hedef sunuyor.

Bununla birlikte, daha uzun zaman dilimlerinde güven ortaya çıkıyor. Pazar günü başka bir güncellemede Credible Crypto, “W3 zaman diliminde fiyat 34 binin üzerinde kapanmaya devam ettiği sürece, bu gizli yükseliş div’inin oynaması ve bizi yeni ATH’ye göndermesi muhtemel” değerlendirmesini yaptı.

BTC ile korelasyonu olan endeksler son dakika geri dönüşü yapıyor

Devam eden Rusya-Ukrayna savaşına rağmen, Avrupa hisseleri Cuma günü toparlandı ve piyasa yorumcusu Holger Zschaepitz’in ‘tamamen çılgın’ olarak nitelendirdiği bir durum ortaya çıktı. “Avrupa hisseleri Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin şokunu atlattı” diyen yorumcu şu paylaşımı yaptı:

Stoxx 600, 24 Şubat’taki işgalden önce %10,6 düşüşle 7 Mart’taki en düşük noktaya geriledi. Kasım 2020’den bu yana en büyük haftalık rallinin ardından şimdi başladığı yere geri döndü.

Analistlere göre, beklenmedik bir iyimserlik devam ederse, hisse senedi performansıyla korelasyonu devam ettiği için Bitcoin yükselebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir