Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.046
% 1.15
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.046
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bitcoin Onchain Analizi! Bitcoin Hala Ucuz!

Onchain Analizi Bitcoin ETF

Bitcoin Onchain Analizi! Bitcoin Hala Ucuz! Bitcoin fiyatındaki son ani artış, fiyat ile hareketli ortalamalar arasında büyük bir fark oluşturmuş ve bu durum Bitcoin fiyatında nispi bir düzeltme olasılığını gündeme getirmiştir. Ancak, borsaların NetFlow verilerinin Onchain grafiğinin incelenmesi, Bitcoin’in hala birikim alanında olduğunu ve Bitcoin piyasasının ana oyuncularının gelecekte daha yüksek fiyatlar konusunda umutlu olduklarını göstermektedir.

Olasılık açısından, son artışların ardından Bitcoin nispi bir fiyat düzeltmesi yaşayabilir, ancak bu, boğa piyasasına doğru tekrar enerji toplayacağı anlamına gelecektir.

Uzun vadeli görünüm ise halen pozitiftir. Bitcoin, benimseme ve kullanım oranı istikrarlı bir şekilde artmaya devam etmektedir. Ayrıca, kurumsal yatırımcıların ilgisinde de artış görülüyor. Bu faktörler, Bitcoin fiyatının uzun vadede yükseliş trendini sürdürmesini desteklemektedir. Bunlar Bitcoin Onchain Analizinin sonuçlarıdır.

Bitcoin Onchain Analizi
Kaynak: CryptoQuant

Ancak, yatırımcıların dikkatli olmaları ve piyasa koşullarını yakından takip etmeleri önemlidir. Bitcoin fiyatında ani ve öngörülemeyen dalgalanmalar yaşanabilmektedir. Bu nedenle, yatırımlarınızı dikkatli bir şekilde yönetmeniz ve riski azaltmak için portföyünüzü çeşitlendirmeniz gerekmektedir.

Dikkatinizi çekebilir: Binance Yeni Altcoin Listeliyor!

Sonuç olarak, Bitcoin Onchain Analizine göre Bitcoin hala yüksek büyüme potansiyeline sahip bir varlıktır. Ancak, yatırım yapmadan önce piyasayı araştırmak ve riskleri anlamak önemlidir. Doğru strateji ile Bitcoin yatırımlarınızdan önemli karlar elde edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir