Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.722
% 1.26
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.722
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin İçin Yön Neresi? BTC Fiyatı Yükselecek mi?

Bitcoin Fiyat,

Dünyanın lider kripto para birimi Bitcoin, geçtiğimiz gün yaşadığı düşüş sonrası yükselecek mi? BTC Fiyat yorumu!

Gelişen olaylar ve piyasadaki dalgalanmalara bağlı olarak, kripto paralar dünyasında dün yaşanan Bitcoin fiyatında sert düşüşler, yatırımcıları biraz tedirgin etmiş olabilir. Ancak, dikkat çeken bir durum var: Majör altcoinler, Bitcoin’deki bu düşüşten pek etkilenmemiş gibi görünerek altcoin yükselişlerine devam ediyor.

Coin Mühendisi Youtube kanalında bu akşam Katıl abonelerine özel Bitcoin ve Kripto paralardaki son durumu değerlendireceğimiz yayınımıza hepinizi bekliyoruz.

Ayrıcalıklardan yararlanmak için Youtube Katıl.

Yatırımcılar, piyasadaki belirsizliğin ve yönün tam olarak belli olmamasının yanı sıra, bugün saat 16.30’da açıklanacak olan ABD enflasyon verileri nedeniyle daha da dikkatli olmalılar. Twitter hesabımızda daha önce bahsettiğimiz gibi, bu tür belirgin olaylarda çok fazla işlem almaktan kaçınmak, risk yönetimi açısından önemli olabilir.

Altcoinler BTC Düşerken Neden Yükseliyor?

Bitcoin‘in yaşadığı düşüşlere rağmen, altcoinlerdeki direnç dikkat çekici. Bu durum, piyasadaki yatırımcıların riski dağıtmak ve farklı kripto varlıklarına yönelmek istediklerini gösteriyor olabilir. Altcoinler arasında yaşanan yükselişler, kripto paraların genel talebinin devam ettiğini ve piyasadaki hareketliliğin sadece Bitcoin’e bağlı olmadığını gösteriyor.

ABD Enflasyon Verileri Açıklandı

ABD Kasım ayı enflasyonu, yıllık bazda %3,1’lik beklenti seviyesinde açıklandı, ancak Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) beklenti seviyesinde geldi. Bu açıklama sonrasında dolar endeksi (DXY) aşağı yönlü hareketlenirken,

Bitcoin (BTC) 220 dolara yakın bir yükseliş kaydetti. Veriler açıklanmadan önce 41.737 dolarda işlem gören Bitcoin, enflasyon verileriyle birlikte 42.058 dolara kadar yükseldi.

Bu gelişme tüm kripto para piyasasını etkilerken Ethereum (ETH) da 2.233 dolara kadar çıktı. Şu an itibariyle, CoinGecko verilerine göre Bitcoin 41.820 dolardan işlem görürken Ethereum 2.227 dolardan işlem görüyor. ABD’de enflasyonun önceki aylarda arttığı, ancak daha sonra düştüğü gözlemlenmişti. ABD Merkez Bankası (FED), enflasyonun artmaması durumunda gelecek yıldan itibaren faiz kararlarında indirime gideceği beklentisinde.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir