Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.625
% 1.61
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.625
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Bitcoin Geliştiricisi Şaşırttı: BTC’lerinizi Bu Altcoin’e Dönüştürün!

Dogecoin (DOGE), Bitcoin (BTC) geliştiricisi Peter Todd’u da etkilemiş gibi görünüyor. Geliştirici Todd, Bitcoin (BTC)’i Dogecoin’e dönüştürmeyi savundu. İşte detaylar…

Bitcoin geliştiricisi, BTC/DOGE değişimi önerdi

Bitcoin geliştiricisi Peter Todd’a göre şaka para birimi görünüşte şaka değil. Bitcoin’in Dogecoin’in daha fazla halving olmadan sonsuz enflasyon yaklaşımını izlemesi gerektiğini öne sürdü. Todd, Bitcoin geliştiricilerinin posta listesine yaptığı açıklamada, sonsuz sabit blok ödülünün Bitcoin’de uygulanmasını önerdi.

Bu sırada DOGE, kayıplarını genişletiyor. Şu anda, varlık, genel kripto piyasası fiyat hareketi ile bağlantılı olarak son yedi gün içinde neredeyse yüzde 14 düşerek 0.05991 dolardan işlem görüyordu. Piyasa son aylarda artan düşüş momentumu ile mücadele ederken, Dogecoin’in kârlılığı tarafsız bir seviyeye doğru ilerliyor. Özellikle, kârlılık arttığında, sahiplerinin portföylerini riskten arındırmanın bir parçası olarak kâr alma olasılıkları daha yüksektir. Bununla birlikte, yatırımcılar mevcut tarafsız durumla başka bir ralli umuduyla tokeni elinde tutuyor.

DOGE fiyat hareketi Bitcoin gibi varlıklarla ilişkili olsa da, Tesla CEO’su Elon Musk gibi ünlü destekçilerin devam eden desteğine rağmen kripto para önemli bir toparlanma belirtisi göstermedi. Düşen fiyat hareketinin ortasında Musk, varlığı hala biriktirdiğini doğruladı. Bu da kısa vadeli bir ralliyi ateşledi. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Musk’ın önünü açtığı ve meme coin tarafından desteklenmeye ayarlanan “DOGE-1 Mission to the Moon” adlı uzay görevi, ilk gecikmelere rağmen hala devam ediyor. Gelişmenin, DOGE’nin fiyatında bir ralliyi tetiklemesi bekleniyordu, ancak genel piyasa hissiyatları coin’i aşağı çekiyor.

DOGE tutan yatırımcılara yönelik en son veriler

Meme coin’i Dogecoin (DOGE), 2021’in ilk yarısında kaydedilen başarıyı tekrarlamak için mücadele ediyor. Bu, yatırımcıların tokendan kar etme yeteneğini etkileyen bir senaryo. Ancak 14 Temmuz itibari ile para kazanan DOGE sahiplerinin sayısı zarar edenlere eşit. CoinMarketCap verilerine göre, mevcut DOGE fiyatına göre, hem sahiplerin kar ve zarardaki payı yüzde 48’de, hem de sadece yüzde 4’ü başa baş olduğunu gösteriyor.

Ek olarak, genel DOGE fiyat düzeltmesi, meme kripto para birimi etrafındaki hype’ı azalttı. Coin, ödemelerde kullanılması gibi son aylarda fayda sağlasa da, 2021’deki rallisinin merkezinde yer alan sosyal medya platformlarından gelen hype eksikti. Kârlılık ve zararlardaki tarafsızlığa rağmen DOGE, hissedarlardan önemli ilgi görmeye devam ediyor. Raporlara göre, Google Trends’ten alınan veriler, Amerika Birleşik Devletleri’nde Dogecoin aramalarının kripto para birimleri arasında en üst sırada yer aldığını gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir