Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.182
% 4.89
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.182
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Bitcoin, Ethereum ve Cardano: Haftaya Bu Seviyeler Görülebilir!

Bir haftayı daha geride bırakırken Bitcoin ve altcoin’ler durgun gözüküyor. Peki, önümüzdeki hafta Bitcoin, Ethereum ve Cardano hangi seviyeleri görebilir? İşte bir analistin yorumları…

Önümüzdeki hafta Bitcoin için neler bekleniyor?

Bitcoin fiyatı son iki hafta içinde parabolik bir toparlanma yaşadı. Konsolidasyonun boyun çizgisine yaklaştı. Analist Sahana Vibhute’a göre fiyat 21.000 dolara yakın hafif bir geri çekilme yaşayabilir. En erken bu seviyelerin üzerinde ince bir şekilde toparlanabilir. Şu anda, yıldız kriptonun direnç seviyeleri 21,700 dolar civarındayken, destek seviyeleri 21,2100 dolarda.

Ethereum için sırada neler var?

Ethereum fiyatı şu anda yükselen bir üçgen içinde işlem görüyor. Bu nedenle dirençte 1270 dolardan birkaç kez reddedildi. Analiste göre fiyat önemli bir yükseliş momentumunu koruyabilir. Hafif bir geri çekilme sonrasında dirence doğru yönelebilir. ETH fiyatının direnci şu anda 1270 dolar civarında, destek seviyeleri ise 1150 dolar olarak kaydedildi.

Cardano fiyatında görülebilecek seviyeler hangileri?

Alt desteğin son dönüşünden sonra Cardano fiyatı, yükselen paralel bir kanal içindeki trendini koruyor Varlık, kanalın orta bantlarında seyrediyor. Analiste göre, bu seviyelerin biraz altına düştükten sonra fiyat iyi bir toparlanma yapabilir. ADA fiyatı için direnç şu anda 0,52 dolar, destek seviyeleri ise 0,44 dolar civarında.

Cardano balinaları birikimde

Bu sırada, Cardano balinalarının birikime geçtiği görülüyor. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere varlığın fiyatı son birkaç hafta içinde nispeten sakin kaldı. Öte yandan orta ölçekli ADA yatırımcıları bir ayda neredeyse 80 milyon token ekledi. Santiment tarafından sağlanan on chain verileri ortaya koyuyor.

Analiz şirketi, 10 binden 10 milyona kadar gruplara ayrılan farklı Cardano yatırımcılarını renkli olarak kategorize ediyor. Neredeyse hepsi Şubat ayından bu yana varlıklarını elden çıkarıyor. Balinalar (1 milyon ila 10 milyon coin tutan), özellikle Haziran ortasındaki çarpışmadan bu yana en çok değer kaybedenler oldu. Ancak, Santiment’in belirttiği gibi, önümüzdeki haftalarda satışları önemli ölçüde azalttılar.

Aynı zamanda, köpekbalıkları olarak adlandırılan daha küçük ADA yatırımcıları (10.000 ile 100.000 token arasında yatırımları olan), geçtiğimiz ay yaklaşık 79 milyon ADA’nın biraz üzerinde satın alarak birikim yapmaya devam ettiler. Varlığın şu anki fiyatı göz önüne alındığında, bu miktar 37 milyon dolara eşittir. Fiyat hareketinden bahsetmişken, Cardano’nun yerel kriptosu Haziran ortasındaki çöküş sırasında 0,65 dolardan 0,45 doların altına düştü. Kısa bir süre sonra sekti. 0,55 dolara meydan okudu ancak başarısız oldu. Şu anda yukarıda bahsedildiği gibi 0,5 dolar civarında duruyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir