Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.961
% 2.27
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.961
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Dennis Kelleher: ”Bitcoin ETF Onayı Tarihi Bir Hata” !

Better Markets’ın CEO’su Dennis Kelleher, SEC’in spot Bitcoin ETF’i onaylamama çağrısında bulundu. Borsa yatırım fonu (ETF), bunun düzenleyici kurumun temel ilkelerine aykırı olduğunu ileri sürüyor.

5 Ocak’ta SEC sekreteri Vanessa Countryman’a yazdığı mektupta Kelleher, SEC’in spot Bitcoin ETF’sini onaylaması halinde bunun yatırımcıların önemli risklerle karşı karşıya kalmasına yol açabileceğini vurguladı.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Bununla beraber yapılan açıklamada,

“Bu ek yorum mektubunu gönderiyoruz (ki Better Markets bunu çok nadiren yapar), çünkü eğer SEC bekleyen kural değişikliğini onaylarsa bu, tarihi olmasa da ciddi bir yatırımcı zararına yol açacak, neredeyse kesinlikle ciddi bir hata olacaktır.”

Kelleher, önerilen ürünün yatırımcıları potansiyel dolandırıcılık riskine maruz bırakacağını savundu ve bu endişenin kripto sektörüyle ilişkili olduğunu iddia etti.

Ayrıca, “Bu spot Bitcoin Etf’i onaylanması, yatırımcıları yalnızca dolandırıcılık ve manipülasyonla tamamen kirlenmiş bir pazarla karşı karşıya bırakmakla kalmayacak” dedi.

Ayrıca Kelleher, bunun kripto endüstrisinin ürünlerinin artık ABD hükümeti tarafından onaylandığını iddia etmesini de sağlayacağını açıkladı.

Fakat önde gelen kripto yorumcuları mektubu reddetti ve Bloomberg ETF analisti James Seyffart sosyal medyada mektubu eleştirdi.

X’teki bir gönderide Seyffart, varlık yönetimi firmalarının uygulamalarını geliştirmek için harcadıkları önemli çabayı yineledi.

Seyffart yaptığı açıklamada ,”Tüm bu ihraççıların VE Sec personelinin son birkaç aydaki zaman çabası ve enerjisi göz önüne alındığında, bunun gerçekleşmesi kesinlikle suç niteliğinde bir hareket olacaktır.” Dedi

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir