Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.049
% 1.43
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.049
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bitcoin ETF’i Başvuruları Büyük Borsalar Tarafından Yayınlanıyor

ABD spot bitcoin ETF’i, borsaların kendilerini listeleyecek değiştirilmiş belgeleri sunmasının ardından piyasaya sürülmenin eşiğinde görüyor, bu da önümüzdeki günlerde Sec onayını beklediklerini gösteriyor.

BlackRock, Grayscale, Fidelity ve diğer ihraççılar adına yapılan değiştirilmiş 19b-4 başvuruları, SEC’den gelen geri bildirimleri ele alarak geçen ayın değiştirilmiş S-1 başvurularına katılıyor. Bir düzineden fazla başvuru sahibi ABD’de ilk spot bitcoin ETF’lerini başlatmayı umuyor; birden fazla ihraççının aynı anda onaylanması muhtemeldir.

İki farklı ihraççının bireyleri Perşembe günü şirketlerinin önümüzdeki hafta onay beklediklerini söyledi. Kişilerden biri, değişiklikleri sunmanın onayların garanti edildiği anlamına gelmediğini ancak iyimser olduklarını söyledi.

Ark 21 Shares tarafından en az bir başvuruya yönelik SEC eylemi için son tarih 10 Ocak olup, bu da düzenleyicinin bu tarihe kadar uygun gördüğü tüm nihai başvuruları onaylayabileceğini gösteriyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Grayscale sözcüsü Jenn Rosenthal yaptığı açıklamada, şirketin bir ETF’i dönüştürmek istediği Bitcoin tröstüne atıfta bulunarak, bu başvurunun “GBTC’yi spot Bitcoin ETF’si olarak listelemeye yönelik bir başka önemli adım olduğunu” söyledi.

“Grayscale olarak SEC ile işbirliği içinde çalışmaya devam ediyoruz ve düzenleyici onayların alınması üzerine GBTC’yi bir ETF olarak işletmeye hazır olmaya devam ediyoruz.” Diye ekledi.

Cuma günü erken saatlerde ise Bloomberg, SEC komisyon üyelerinin “gelecek hafta döviz kuralı başvuruları üzerinde oylama yapmasının beklendiğini” bildirdi.

ETF’lerin başlatılabilmesi için düzenleyici kurumun hem 19b-4 başvurularını hem de S-1 başvurularını onaylaması gerekiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir