Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.146
% 2.01
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.146
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bitcoin ETF Başvurusu Yapan Grayscale’de Dev İstifa!

Grayscale,Arkham,Bitcoin,BTC

Varlık yönetimi alanındaki lider şirketlerden biri olan Grayscale Investments, önemli bir değişiklikle gündeme geldi. Şirketin kurucusu ve sahibi Barry Silbert, Bitcoin Trust’ını (GBTC) ABD spot borsa yatırım fonuna (ETF) dönüştürmek için yaptığı başvurunun değerlendirilmesi sürecinde Grayscale yönetim kurulu başkanlığından istifa etti. Yerine ise Grayscale’in finans müdürü Mark Shifke’nin geçeceği açıklandı.

Grayscale, SEC (Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu) dosyasındaki bu değişiklikle ilgili detaylı bilgi vermezken, sektördeki bu önemli değişiklik dikkat çekiyor. Mark Shifke’nin 1 Ocak itibariyle başkanlık görevini devralacak olması, şirketin geleceği hakkında merak uyandırıyor.

Dikkatinizi Çekebilir: Google Trend: 2023 yılında en fazla hangi kelime arandı?

Bu gelişme, Barry Silbert’in aynı zamanda sahibi olduğu Digital Currency Group’a (DCG) Ekim ayında New York Başsavcısı Letitia James tarafından açılan bir davayla bağlantılı olabilir. DCG’nin, 230.000’den fazla yatırımcının 1 milyar dolardan fazla zarar gördüğü iddiasıyla karşı karşıya olduğu belirtiliyor. Grayscale’in bu değişiklikle bu hukuki süreçle nasıl etkileşimde bulunacağı ise zaman içinde netlik kazanacak.

Grayscale Investments, kripto varlık yönetimi alanında liderliğini sürdürmeye devam ederken, Mark Shifke’nin başkanlık görevini üstlenmesiyle birlikte şirketin nasıl bir yol izleyeceği ve gelecekteki projeleri merak konusu olmaya devam ediyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir