Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$59.007
% 3.33
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 59.007
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Bitcoin ETF Hakkında Mike Novogratz’dan Açıklama!

Bitcoin ETF,Sec,Galaxy Digital,Blackrock,Invesco

Galaxy Digital’in kurucusu Mike Novogratz, yaklaşık 6 ay içinde onaylanabilecek bir spot Bitcoin ETF için Blackrock ve Invesco’da içeriden gelen bilgilere dayandığını belirtti.

Bitcoin ETF başvuruları, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) tarafından nasıl değerlendireceği hala belirsizliğini korurken, Galaxy Digital kurucusu Mike Novogratz konuyla ilgili dikkate değer bir açıklama yaptı.

Önümüzdeki 6 ay içinde bir spot Bitcoin ETF’inin onaylanabileceğine dair bilgiler aldığını belirten Novogratz, Bloomberg TV’ye şöyle konuştu :

“Bu oldukça büyük bir gelişme… Hem Invesco hem de BlackRock’tan gelen bilgiler, bir Bitcoin ETF’in onaylanıp onaylanmayacağından çok, onayın ne zaman geleceği konusunda spekülasyonlar olduğunu gösteriyor. Muhtemelen 6 aylık bir süre içerisinde gerçekleşebilir… Ancak bu onay geldikten sonra Galaxy olarak biz, Invesco ve BlackRock gibi büyük oyuncularla rekabet içerisine gireceğiz.”


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Hatırlatmak gerekirse, geçtiğimiz hafta SEC’ye bir dizi Ethereum vadeli ETF başvurusu yapılmıştı. Bloomberg analisti James Seyffart, SEC Başkanı Gary Gensler’ın görevinin tehlikede olduğunu ve 2023’te bir Bitcoin ETF’sinin onaylanma olasılığının yüzde 65 olduğunu belirtti.

Bugüne kadar SEC, herhangi bir spot Bitcoin ETF başvurusunu onaylamadı. Kurumun başkanı Gary Gensler, spot ETF’lerinin vadeli ürünlere kıyasla manipülasyona daha açık olduğuna dikkat çekiyor.

Tüm bu gelişmeler, kripto para dünyasının geleceğine yönelik önemli ipuçları sunarken, kripto para topluluğu ve yatırımcılar için büyük bir heyecan kaynağı haline gelmiştir. Mike Novogratz’un bu açıklamaları, Bitcoin ETF’inin kabul edilmesinin sadece yatırım dünyasını değil, aynı zamanda regülatörlerin kripto para piyasasına nasıl yaklaştığını da göstermesi bakımından anlamlıdır.


İlginizi Çekebilir: Gem Coin Nedir?

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir