Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.686
% 1.62
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.686
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin Düşüyor, Solana Uçuyor! Güncel Solana (SOL) Yorumu!

Solana Fiyat, SOL Yorum, Solana Yükseliş

Yeni yükseliş döneminin en dikkat çekici kripto para birimlerinden Solana (SOL), yükselişini sürdürüyor. Güncel Solana Yorumu!

Kripto para piyasaları ve Bitcoin Fiyatında düşüş yaşanırken Solana (SOL) fiyatında yaşanan yükseliş yatırımcıların dikkatini çekti. Solana, memecoin Bonk’un fiyatındaki artışın yanı sıra, piyasaya sürülen Saga telefon ile dikkat çekiyor.

Launch sonrası Saga telefon satışları 10 kata kadar çıktı ve tükendi. Solana’nın kurucu ortağı Raj Gokal’ın açıklamasına göre, son 48 saat içinde satışlar 10 kat arttı ve telefon, büyük talep gördü. CoinGecko verilerine göre memecoin Bonk ise %1,100 oranında bir değer artışı yaşadı.

Bitcoin (BTC) Fiyatının Düşmesine Rağmen Solana Neden Yükseldi?

Analistlerin Solana (SOL) yorumuna göre, coin, 76.38 direnç noktasını aştı ve ardından 77.27 hedefine doğru ilerleyişini sürdürecek. Ancak, hedef seviye olan 77.27 noktasının altında kapanış gerçekleştirmesi durumunda 74.28 değerine kadar bir düzeltme hareketi bekleniyor. Bu nedenle, yatırımcıların SOL fiyat hareketlerine dikkat etmesi gerekiyor.

SOL Analiz, SOL Grfik, Solana Yükseliş, Solana Yorum!

Solana’nın son dönemdeki performansı, Saga gibi projeler ve SOL likidite girişleri ile daha da pekişiyor. Ancak, yatırımcılar bu iyimser tablonun yanı sıra piyasadaki genel volatiliteyi ve kritik teknik seviyeleri göz önünde bulundurmalı. Bilinçli ve stratejik kararlar almak için güncel gelişmeleri takip etmek büyük önem taşıyor. Bu nedenle, Solana yükselişi, piyasadaki diğer etmenler ve risklerle birlikte değerlendirilmeli.

Güncel Solana (SOL) Fiyatı!

 

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden Takip Etmeyi Unutmayın

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir