Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.752
% 4.95
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.752
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bitcoin Düşüşü Hisse Fiyatlarını Da Etkiledi

btc,Bitcoin,Hisse senedi,Hisse,BTC

Bitcoin’deki geri çekilme altcoinlerle birlikte bazı hisse senetlerini de etkiledi.

Gece saatlerinde Bitcoin 25,166 dolar seviyesine sert bir düşüş yaşaması, altcoinlerin yanı sıra bazı hisse senetlerini de etkiledi.

ABD borsalarının açılışıyla birlikte, kripto para ve kripto para madenciliği alanında faaliyet gösteren şirketlerde satış baskısı görüldü.

Son dönemde kripto para piyasalarında yaşanan olaylar, finansal dünyanın geniş bir yelpazesini etkileyebilir nitelikte. Gece saatlerinde Bitcoin ani ve sert düşüşü, sadece kripto para yatırımcılarını değil, aynı zamanda altcoinleri ve hatta bazı hisse senetlerini de etkileyerek dalgalanmalara neden oldu. Özellikle ABD borsalarının açılışıyla birlikte, kripto para sektöründe faaliyet gösteren şirketlerde görülen satış baskısı, finansal piyasalardaki dengelerin nasıl hızla değişebileceğine dair bir örnek olarak karşımıza çıkıyor.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Bitcoin’deki %10’luk geri çekilmeye rağmen, hisse senetleri şu an için daha ılımlı bir kayıp yaşamış gibi görünse de, haftalık düşüş oranının BTC ile aynı seviyede olduğu gözlemleniyor. Bu durum, bazı yatırımcıların Bitcoin’deki sert düşüşü önceden öngördükleri ve bu nedenle hafta başından itibaren bu hisse senetlerini satmaya başladıkları sorularını akla getiriyor.

  • Riot Blockchain şirketi %2,73
  • Coinbase şirketi %3,32
  • Marathon Digital şirketi %4,96
  • MicroStrategy şirketi %5 oranında değer kaybetti.

İlginizi Çekebilir :Kripto Paralardaki Düşüşün Sebebi Elon Musk Mı?

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir