Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.766
% 4.40
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.766
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Bitcoin Düşüşü Hakkında Analistlerden Yorumlar

btc,Bitcoin,FTX,Binance,Bitcoin Düşüş

Son zamanlarda yaşanan volatilite, Bitcoin’in değerindeki dalgalanmalara neden oluyor. FTX’in iflası sonrası yaşadığı ilk büyük günlük kayıp sonrasında, Bitcoin değeri yaklaşık yüzde 10 oranında geriledi. Kripto para birimi, 25,166 dolar seviyesine kadar düşmesinin ardından şu an 26,000 dolara yakın seviyelerde işlem görüyor. Sadece birkaç gün önce 29,500 dolardan alıcı bulan Bitcoin, bu sert düşüş sonrasında yatırımcıların bir sonraki adımını merak etmelerine sebep oluyor

“20 bin dolara iğne atarsa şaşırmam”

Wolfe Research teknik analisti Rob Ginsberg, CNBC’ye yaptığı açıklamalarda Bitcoin grafiğinin mevcut durumunun hala endişe verici olduğunu belirtti. Kripto paranın gelecekteki ivmesini tahmin etmek zor olsa da, geçtiğimiz hafta yayımlanan raporda öne sürdükleri gibi, bozulan trend ve momentumun Bitcoin için önemli bir düşüşü işaret ettiğini ifade etti. Ginsberg, şu anda Bitcoin’in aşırı satım koşullarında bulunduğunu ve 24,750 ila 25,000 dolar arasındaki önemli destek seviyesiyle birlikte bir rahatlama gösterebileceğini belirtti. Eğer durum biraz düzelirse, yani bir “ölü kedi sıçraması” yaşanırsa, yıl sonuna kadar Bitcoin’in 20,000 dolar seviyelerini test etmesinin şaşırtıcı olmayacağını dile getirdi.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

“Sıradaki hedef 19.000 olabilir”

StockCharts.com’un teknik analisti Julius de Kempenaer, Bitcoin’deki düşüş eğiliminin devam etmesi durumunda, önümüzdeki hedefin Mart 2023’ün en düşük seviyesi olan 19,000 dolar olabileceğini dile getirdi. De Kempenaer’a göre, Bitcoin’de bir yükseliş yaşanması durumunda ise Mart 2022’nin en yüksek seviyesi olan 48,000 dolar seviyesinin hedef olarak görülebileceği bir senaryo değerlendirmesi yapılıyor. Analist, piyasa dinamikleri içerisinde üst ve alt sınır seviyelerinin giderek daha net bir şekilde belirlendiğine dikkat çekerken, kısa vadede en olası senaryonun, Bitcoin’in 25,000 ile 30,000 dolar arasında dalgalanmaya devam etmesi şeklinde olduğunu ifade etti.


“Bu sene Bitcoin her düştüğünde toparlanma geldi”

Ayrıca, FRNT Financial’ın CEO’su Stephane Oullette, bu yılki her keskin düşüşün ardından toparlanma hareketlerinin yaşandığına dikkat çekti. Oullette, “Önümüzdeki birkaç gün içinde satış baskısının devam edip etmeyeceğine dair daha fazla ipucu edineceğimizi düşünüyorum.” şeklinde bir yorumda bulundu. Ayrıca, Bitcoin’in 25,000 doların altına kararlı bir şekilde düşmesi veya 30,000 doların üzerinde güçlü bir ivme yakalaması durumunda, bunların büyük bir sapma yaşandığına dair işaretler olabileceğini de ileri sürdü.


İlginizi Çekebilir:Airdrop Nedir?

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir