Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.038
% 0.81
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.038
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bitcoin Destekçisi Tom Emmer Adaylığını Açıkladı!

Bitcoin Destekçisi Tom Emmer Temsilciler Meclisi Başkanlığı Adaylığını Açıkladı! Minnesota Temsilcisi Tom Emmer, ABD Temsilciler Meclisi Başkanlığı için adaylıkta bulunma kararını, Temsilci Kevin McCarthy’nin bu ayın başlarında beklenmedik bir biçimde görevden alınmasının ardından sürpriz bir şekilde açıkladı.

Emmer, Cumartesi sabahı duyurusunu yaparken amacının “meclis üyelerini bir araya getirmek ve işimize dönmek” olduğunu ifade etti. Temsilciler Meclisi’ndeki Cumhuriyetçi çoğunluğun son 10 ay içinde elde ettiği başarılara dair umutlu bir yaklaşım sergileyerek birliği ve takım çalışmasının önemine vurgu yaptı.

Dikkatinizi çekebilir: Binance, Visa Hizmetini Bitiriyor!

Daha önce yaptığı açıklamalarda Meclis Başkanlığı için aday olmayacağını, bunun yerine Meclis Çoğunluk Lideri pozisyonuna ilgi duyduğunu belirten Bitcoin Destekçisi Tom Emmer, şu anda Temsilciler Meclisi liderliğinde çoğunluk sözcüsü olarak üçüncü sırada bulunmaktadır.

Emmer, kripto para ve Bitcoin topluluğuna olan desteğiyle tanınmıştır. Daha önce yaptığı açıklamalarda, kripto topluluğunun geleceğinin, Kongre’nin “sağlam, yenilikçi düzenlemeler” geliştirmesiyle ABD’de kalmasının ve Amerikalıların bu teknolojiyi güvenle benimsemesinin bir sonucu olarak kendilerine bağlı olduğunu vurgulamıştır.

Ayrıca, Merkez Bankası Dijital Para Birimleri (CBDC’ler) ile kripto paralar arasında bir fark olduğunu, kripto paraların “bir hükümet gözetim aracı” olmadığını ve ABD’nin kripto konusunda Çin’in gerisinde olmadığını savunmuştur, ayrıca “kripto özgürlük sağlar, onu yok etmez” demiştir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir