Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.655
% 1.56
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.655
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoinleri Listeleyeceğini Duyurdu!

binance

Dünya çapında lider kripto para borsası olan Binance, platformunu genişletmeye devam ediyor ve kripto para piyasasının dinamiklerine uyum sağlayarak iki yeni ve heyecan verici işlem çiftini listelemeye hazırlandığını duyurdu.

Binance’in 6 Şubat Salı günü yaptığı resmi duyuruya göre, son dönemde kripto para yatırımcılarının dikkatini çeken Jupiter (JUP) ve Pendle (PENDLE) isimli kripto paralar için yeni işlem çiftleri sunulacak. Bu adım, Binance’in kripto para ekosistemini sürekli güncel tutma ve yatırımcılara çeşitlilik sunma çabasının bir parçası.

Platform, JUP ve PENDLE yatırımcılarına daha geniş bir alım-satım seçeneği sunmak adına, sırasıyla USD Coin (USDC) ve First Digital USD (FDUSD) ile pariteler oluşturacak. Bu yeni işlem çiftleri, yatırımcılara daha fazla esneklik ve farklı fiat değerlerine dayalı alım-satım stratejileri geliştirme imkanı verecek.

Yatırımcılar, Türkiye Saati ile 7 Şubat saat 11.00’den itibaren JUP/USDC ve PENDLE/FDUSD işlem çiftlerini kullanarak Binance üzerinden ticarete atılabilirler. Bu, yatırımcılara global kripto para piyasasındaki son trendlere ayak uydurma ve portföylerini çeşitlendirme fırsatı sunacak.

Ayrıca, Binance bu iki yeni işlem çifti için ticaret botları da sunarak, kullanıcıların piyasa dalgalanmalarına otomatik olarak tepki verebilmelerini ve ticaret stratejilerini daha etkin bir şekilde yönetebilmelerini sağlayacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir