Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.098
% 2.09
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.098
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bitcoin Borsası Binance Bu Altcoini Listeleyeceğini Duyurdu!

Dünyanın önde gelen Kripto borsası Binance, Jupiter (JUP) tokeni listeleyeceğini duyurdu. İşte detaylar!

Kripto para borsası Binance, Jüpiter’i (JUP) listesine ekleyeceğini ve 31.01.2024 18:30 itibarıyla alım satıma başlayacağını resmi olarak duyurdu. Yeni listelenen kripto paranın ticaret çiftleri arasında JUP/USDT, JUP/FDUSD ve JUP/TRY bulunuyor. JUP yatırma işlemleri hemen başlamış bulunmakta, para çekme işlemleri ise 01.02.2024 tarihinde saat 18:30 itibarıyla mümkün olacak.

İlginizi Çekebilir: Ethereum Dencun Yükseltmesi Başlıyor!

Bu gelişme,  Jüpiter’in nihai amaçları arasında yer alan daha fazla kripto para yatırımcısına ulaşmayı sağlayacak. Jüpiter, Solana tabanlı bir DeFi protokolü olup DEX Toplama, Limit Emirleri, DCA (Dolar-Maliyet Ortalaması), Köprü Karşılaştırıcı, Sürekli Ticaret gibi bir dizi özellik sunuyor.

Aynı zamanda Binance, 31.01.2024 18:30 tarihinden itibaren 48 saat içinde İzole Marjin’e bu yeni marj çifti ile JUP’u yeni bir ödünç alınabilir varlık olarak sunacak.

Binance, JUP listelemesi ile birlikte kullanıcılarına yeni bir ticaret ve yatırım fırsatı sunuyor. Bu gelişme, Jüpiter (JUP) gibi altcoinlerin daha geniş bir kitleye ulaşmasını ve yatırımcılarına daha fazla likidite sunmasını sağlayacak.

Jüpiter (JUP) Nedir?

Jüpiter, Solana’da DEX Toplama, Limit Emirleri, DCA (Dolar-Maliyet Ortalaması), Köprü Karşılaştırıcı, Sürekli Ticaret vb. Gibi bir dizi özellik sunan bir DeFi protokolüdür.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir