Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.915
% 1.48
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.915
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin Borsası Binance 9 Coin Çiftini Delist Edeceğini Duyurdu!

Binance

Bitcoin Borsası Binance, 10 Ocak Çarşamba günü yayımladığı bildiriye göre 9 Coin Çiftini Delist Edeceğini Duyurdu!

Dünyanın lider kripto para borsası Binance, resmi bir açıklama yaparak, Manchester City Fan Token (CITY), Contentos (COS), COTI (COTI), FLOKI (FLOKI), FUNToken (FUN), Hifi Finance (HIFI), Litecoin (LTC), Multichain (MULTI) ve Paris Saint-Germain Fan Token (PSG) kripto paralarına ait dokuz işlem çiftini spot işlemlerden çıkartacağını duyurdu.

Binance’ın 10 Ocak Çarşamba günü yayımladığı bildiriye göre, CITY/BTC, COS/BNB, COTI/BNB, FLOKI/TUSD, FUN/BNB, HIFI/ETH, LTC/UAH, MULTI/BTC ve PSG/BTC işlem çiftleri, Türkiye saatiyle 12 Ocak saat 06.00 itibariyle spot işlemlerden kaldırılacak ve alım-satım işlemleri durdurulacaktır. Ayrıca, bu işlem çiftleri ile ilişkili ticaret botlarının da aynı anda kapatılacağı belirtildi.

Binance, kullanıcıların söz konusu varlıklar için diğer işlem çiftleri üzerinden ticaret yapmaya devam edebileceğini ve bu değişikliğin platform genelindeki işlem faaliyetlerine herhangi bir etkisinin olmayacağını vurguladı.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir