Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.936
% 2.05
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.936
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bitcoin Borsası Binance 10 Yeni İşlem Çifti Listeliyor!

Binance, Listeleme, USDC

Binance, kripto para ticaretinde daha fazla çeşitlilik sunmak adına 28 12 2023 tarihinde 11:00’de (UTC+3) yeni işlem çiftlerini ekleyeceğini duyurdu. ADA/USDC, ARB/USDC, AVAX/USDC, DOT/USDC, INJ/USDC, MATIC/USDC, OP/USDC, ORDI/USDC, SOL/USDC ve XRP/USDC, kullanıcıların dijital varlık portföylerini çeşitlendirmelerine olanak tanıyacak.

İlginizi Çekebilir: Rusya’dan 2024 Kripto Para Hamlesi!

Bu adım, Binance kullanıcılarına düşük spreadlerle ticaret yapma ve farklı kripto projelerini keşfetme imkanı sunacak. Detaylı bir kılavuz da yakında yayınlanacak, böylece kullanıcılar her çiftle ilgili temel bilgileri öğrenebilecekler.

Yeni çiftlerle ilgili güncellemeleri takip etmek için Binance’ın resmi sosyal medya hesapları ve platformu düzenli olarak kontrol edilmeli. Ancak, kripto yatırımlarının risk içerdiğini ve kendi araştırmaların önemli olduğunu hatırlamak önemlidir.

Bu adım, Binance’ın kripto para dünyasında daha geniş bir kitleye hitap etme stratejisinin bir parçası olarak görülüyor ve kripto topluluğu tarafından yakından takip ediliyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir