Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.446
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.446
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bir Borsa Daha Müşterileri İçin Para Çekim Başlattı!

Bir Borsa Daha

Bir Borsa Daha Müşterileri İçin Para Çekim Başlattı! Texas Devlet Menkul Kıymetler Bürosu ile Abra arasındaki yasal anlaşmazlık Pazartesi günü çözüme kavuştu, bu da kripto kredi veren şirketin yatırımcılarının milyonlarca dolar değerindeki daha önce dondurulan fonları çekebilmeleri için bir yol açtı.

Anlaşmanın şartlarına göre, Abra, Texas Menkul Kıymetler Komiseri’nin tüketicilere gönderdiği bir bildiride belirtildiği gibi, Abra Boost ve Abra Earn gibi faizli hesaplara yatırdıkları kripto paraları talep etmelerine izin vermek zorundadır. Geçen yılın yaklaşık 13.6 milyon dolar değerindeki bu fonlar, bildiride gösterildiği gibi, geçen yaz firmasının platformunda kilitli kalmıştı.

Anlaşmanın yerine getirilmesi durumunda, Abra’nın Earn ve Boost yatırım ürünlerinin sunulduğu bir dönemde neredeyse – eğer tamamen değilse – iflas durumundayken gerçekleşen bir dizi yaptırım eylemini sona erdirecektir, TSC’ye göre. TSC, ürünlerin menkul kıymetler olduğunu iddia etti ve her iki ürünün kaydının da ajansın yetki alanına girdiğini belirtti.

Anlaşmaya göre Abra, 30 gün içinde çekilmelere izin vermek ve anlaşmada belirtilen diğer koşulları yerine getirmek zorundadır, bildiriye göre. Sonuç olarak, ABD’de Bir Borsa Daha galip gelerek çekimleri başlattı.

Dikkatinizi çekebilir: Piyasada Son Durum!

Abra müşterileri, hesaplarından fon çekme konusunda bir bildirim alacaklar ve bu işlemi yedi günlük bir çekilme penceresi içinde tamamlamaları gerekecek. Anlaşmanın şartlarına göre, talep edilmeyen fonlar ABD dolarına çevrilecek ve Texas’taki yatırımcılara çek olarak gönderilecektir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir