Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$63.421
% 4.36
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 63.421
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Binance’ten Azerbaycan’a Kripto Düzenleme Desteği

Kripto para borsası Binance, dijital varlıklar için düzenlemeler oluşturma çabalarında Azerbaycan’ı desteklemek istiyor.

Binance, Ekim ayının başlarında, Kazakistan hükümetine ülkenin kripto piyasasının “güvenli gelişimi” konusunda destek vermeyi teklif etti ve finans yetkilileriyle işbirliği yapmayı kabul etti. Daha sonra kripto değişimi ve saklama hizmetleri sağlayıcısı olarak lisanslandı. Benzer bir adımı da Azerbaycan ile birlikte atmayı hedefliyor.

Binance, Azerbaycan’ın Kripto Düzenlemelerinde Yardımcı Olacak

Binance’in Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) Hükümet İlişkileri Direktörü Olga Goncharova yerel medyaya verdiği demeçte; şirketin, Azerbaycan Merkez Bankası’na (CBA) kripto düzenleme mekanizmalarının detaylandırılması konusunda destek vermeye hazır olduğunu söyledi.

Azerbaycan’ın Trend Haber Ajansı’na konuşan Binance temsilcisi, CBA yetkilileriyle yakın zamanda yapılan bir toplantı sırasında düzenleyici konuların tartışıldığını açıkladı ve şunları söyledi:

“Düzenlemenin getirilmesi, sektöre olan güvenin yanı sıra ülkedeki doğrudan yabancı yatırımı da artıracaktır. Kripto varlıkları bu yıl çeşitli nedenlerle gerilemiş olsa da, teknolojinin kendisinin ayakta kaldığını ve ona olan ilginin artacağını görüyoruz. Bu teknoloji, finansal hizmetler de dahil olmak üzere vatandaşların karşılaştığı zorlukları minimum maliyetle ve hatta daha hızlı bir şekilde çözüyor”

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Binance’ten Azerbaycan’a Kripto Düzenleme Desteği” te bir düşünce

  1. Pingback: Baskıların Ortasında: BNB | COİN MÜHENDİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir