Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.046
% 0.39
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.046
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Binance’te Kredi Kartı ile Bitcoin Nasıl Alınır?

Binance kredi kartı ile Bitcoin nasıl alınır ? Bitcoin ve kripto para kullanımının her geçen gün artması ve son zamanlarda kullanıcı kitlesinde ki artışla birlikte merak edilen konuların başında geliyor.

Dünyanın en yüksek işlem hacmine sahip olan kripto para borsalarından birisi Binance borsasıdır. Binance borsası üzerinden kredi kartı kullanarak kripto varlık satın alabilirsiniz.

Binance kredi kartı ile Bitcoin nasıl alınır? Öncelikle Kredi kartıyla Kripto para satın almak için KYC onaylı bir Binance hesabınız olması gerekmekte. Sizler bir Binance hesabı yoksa %20 Komisyon indiriminden yaralanabileceğiniz Binance borsası indirimli kayıt linkimizle kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Böylece hem %20 Komisyon indirimi kazanırsınız hem de bir çok fırsattan faydalanabilirsiniz.

Binance borsasına kayıt işlemi sırasında sizlere yardımcı olması için ”Binance Nasıl Kayıt Olunur” makalemizi mutlaka okumalısınız.

Binance’dan Kredi Kartı İle Bitcoin Alım İşlemi Web Site Üzerinden Nasıl Gerçekleşir ?

Binance borsasına indirimli kayıt linkimizle kayıt olup Kyc işlemlerinizi tamamladıktan sonra Binance ana sayfada bulunan kripto al kısmına geliyoruz.

Binance Kredi kartı ile kripto alım

Bu alanda farklı itibari para birimleri ile kripto para satın alabilirsiniz. Harcamak istediğiniz itibari para tutarını girdiğinizde ,sistem alabileceğiniz kripto miktarını otomatik olarak gösterecektir. Bu kısımda en önemli detaylardan birisi ekranda gördüğünüz minimum tutar ve maximum tutar. Sizler bu bu kısma minimum ve maximum değer aralığında bir TL cinsinden değer girebilirsiniz. Varlık alımı için görselde gördüğünüz gibi minimum tutar 300 TL maximum tutar ise 60.000 TL.

binance kredi kartı ile kripto para alımı

Almak istediğiniz tutarı seçtikten sonra  kart bilgileri girmeniz için yeni bir kart ekle butonu görünecektir. Burada ki alana Binance hesabınızı açtığınız kimlik bilgilerine uygun kredi kartı bilgilerini girmeye dikkat edin. Aksi taktirde işleminiz Binance tarafından onaylanmayacaktır.

Binance borsası ile kredi kartıyla kripto para alımı

Son olarak kredi kartı bilgilerini girdikten sonra ödeme bilgilerini kontrol edin ve 1 dakika içinde emrinizi onaylayın. 1 dakika geçtiği takdirde alacağınız kripto fiyatı ve miktarı yeniden hesaplanacaktır. En son piyasa fiyatını görmek için [Yenile] ögesine tıklayabilirsiniz. Kredi karıyla kripto para almak için size uygulanacak Komisyon oranı, işlem başına yaklaşık %2’dir.

Bankanızın OTP işlem sayfasına yönlendirileceksiniz. Ödemeyi onaylamak için ekrandaki talimatları izledikten sonra işleminiz tamamlanacaktır. Hesabınıza en fazla 5 banka kartı bağlayabileceğinizi unutmayın.

Binance, Visa kartları ve Mastercard ile yapılan ödemeleri desteklemektedir. Desteklenen para birimleri şunlardır:

AED, AMD, AUD, AZN, BGN, BRL, BYN, CAD, CHF, CLP, COP, CRC, CZK, DKK, EUR, GBP, GEL, GHS, HKD, HRK, HUF, IDR, ISK, JPY, KES, KZT, MNT, MXN, NGN, NZD, PEN, PHP, PLN, RON, RUB, SAR, SEK, THB, TJS, TRY, TWD, UAH, UGX, USD, UYU, UZS, VND ve ZAR.

Binance tarafından şu anda kart düzenleyen 220’den fazla ülke desteklenmektedir. Daha fazla bilgi için lütfen Binance Kart web sitesine göz atmayı unutmayın.

Binance’dan Kredi Kartı İle Bitcoin Alım İşlemi Mobil Uygulama Üzerinden Nasıl Gerçekleşir ?

Binance borsasına indirimli kayıt linkimizle kayıt olup Kyc işlemlerinizi tamamladıktan sonra Binance uygulamasına giriş yapıyoruz. Ana sayfada bulunan ”Buy with TRY” butonunu tıkladıktan sonra kredi kartıyla kripto varlık satın alım platformuna yönlendiriliyoruz.

Bu kısımda görselde de gördüğünüz gibi kredi katınızla varlık alımı için alt limit ve üst limit mevcut. Sizler bu limitler aralığında dilediğiniz pariteyi satın almak için miktar belirleyebilirsiniz. Örneğin 1000 TRY değerinde Bitcoin almak istiyoruz. Yazdığınız TRY miktarı ile ne kadar Bitcoin paritesi alabileceğiniz otomatik olarak karşınıza çıkmakta.

Almak istediğiniz pariteyi ve miktarı belirledikten sonra ”Buy BTC”yi tıklıyorsunuz. En son kredi kartı bilgilerinin istendiği sayfaya yönlendirileceksiniz. Bu kısımda kendi adınızla açılmış bir kredi kartı kartı bilgisi girmeye dikkat edin. Aksi halde güvenlik açısından işleminiz Binance tarafından onaylanmayacaktır.

Binance Kredi kartı ile bitcoin nasıl alınır ?

 

Binance kredi kartı ile kripto satın almak için detaylı bilgiyi Paramuhendisi youtube kanalımızıdaki ”Kredi Kartı İle Bitcoin Alma, Sıfırdan Bitcoin’ e Giriş, Rehber” videomuzu izleyebilirsiniz.

Binance borsasına %20 komisyon indirimli kayıt linklerimiz:

✔️ Binance Borsasına %20 Komisyon İndirimli Kayıt Linki 

✔️ 🇹🇷 Binance Türkiye’ye %10 Komisyon İndirimli Kayıt Linki

Bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamı gelsin istiyorsanız Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir