Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.732
% 1.12
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.732
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance’den Büyük Müşterileri Varlıklarına Tölerans!

Binance, büyük bir değişikliğe giderek, müşterilerine kripto varlıklarını borsanın kendisinde saklamak yerine, bağımsız saklama kuruluşları aracılığıyla güvenli bir şekilde tutma imkanı sunmaya hazırlandığını duyurdu. Bu adım, özellikle 2023 yılında ABD’deki düzenleyici makamlarla yaşanan bazı sorunlar nedeniyle Binance, müşterilerinin endişelerini gidermek ve güveni yeniden tesis etmek amacıyla bu yeniliği hayata geçirdi.

Financial Times tarafından yapılan bir haberde, Binance’ın bu yeni hizmeti sayesinde büyük yatırımcılar artık kripto varlıklarını bağımsız bankalarda tutabilecekler. Bu hizmetten yararlanmak isteyen uygun müşteriler, varlıklarını İsviçre’de bulunan önde gelen bankacılık kurumları Sygnum ve Flow Banks gibi güvenilir bankalara transfer edebilecekler. Binance, müşterilerin fonlarını bu bankalara taşıyarak daha güvenli bir saklama seçeneği sunarken, varlıkların alım satım işlemleri yalnızca Binance veya Ceffu üzerinden gerçekleştirilecek.

binance

 

FTX’in 2022’deki ani çöküşü, kripto yatırımcıları arasında borsalarda tutulan fonların güvenliği konusunda endişelere yol açtı. Bu olayın ardından, traderlar ve yatırımcılar borsalardaki fonların risklerini daha fazla sorgulamaya başladılar. Bağımsız saklama kuruluşlarının, borsalara kıyasla daha sıkı düzenleyici denetimlere tabi olduğuna dikkat çekilerek, fonların bu tür kuruluşlarda daha güvenli olduğu vurgulanıyor.

Binance, bu yeni saklama çözümü üzerinde iki yıldan fazla bir süredir çalışıyor. Borsa yetkililerine göre, bu gelişme FTX çöküşünden önce başlamış ve karşı taraf risklerinin belirginleştiği bir dönemde piyasaya sürülmüş. Ancak Binance, işbirliği yapılan bankalar hakkında daha fazla detay vermekten kaçınıyor. Bu yeni hizmet, Binance’ın müşterilerine daha fazla güvenlik ve esneklik sunarak, kripto para piyasasındaki itibarını güçlendirmeyi amaçlıyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir