Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.100
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.100
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Binance’den Bu 5 Altcoin İçin Duyuru: Sepete Giriyorlar!

İşlem hacmiyle en büyük kripto para borsası olan Binance, çeşitli altcoin projeleri için duyurular yaptı. İşte detaylar…

Binance, marj işlemlerine çeşitli altcoin projelerini ekliyor

Binance, LEVER, OGN ve TVK’yı Cross Margin’de yeni ödünç alınabilir varlıklar olarak eklediğini duyurdu. LEVER’ı ise Isolated Margin’de yeni bir ödünç alınabilir varlık olarak ekledi. Yani, son durumda çiftler aşağıdaki şekildedir:

  • Yeni çapraz marj çiftleri: LEVER/BUSD, LEVER/USDT, OGN/BUSD, OGN/USDT, TVK/BUSD, TVK/USDT
  • Yeni izole marj çiftleri: LEVER/BUSD, LEVER/USDT, OGN/BUSD, TVK/USDT

Binance Link, aracılar için yeni MetaTrader 5 (MT5) ağ geçidini yayınladı

Binance Link, MetaTrader 5 (MT5) aracıları için, aracıların harici MT5 sunucularından Binance’in likiditesine doğrudan bağlantı kurmalarına olanak tanıyan yeni bir şirket içi ağ geçidi geliştirdiğini duyurdu. Yeni ağ geçidine başvurmak ve MT5 sunucunuzu Binance’e bağlamak için [email protected] adresine ulaşmanız yeterli. Semboller otomatik olarak yüklenecek ve MT5 brokerleri Binance’in USD-M Vadeli İşlemler emir defterine ve Vadeli İşlemler Testnet’e serbestçe erişebilecek.

Binance Convert, FIRO’yu ekliyor

Son olarak Binance, Binance Convert platformuna Firo’yu (FIRO) eklediğini açıkladı. Kullanıcılar artık FIRO’yu BTC, BUSD, USDC ve diğer tokenlar ile takas edebilir. Binance Convert aracılığıyla bu varlığın gösterge fiyatlarını kontrol edebilir. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere eskiden Zcoin olarak bilinen Firo (FIRO), özel dijital nakit olmaya odaklanan bir kripto para birimidir. Kullanıcıların coin’leri yakmasına ve daha sonra herhangi bir işlem geçmişi olmayan yepyenileri için kullanmalarına izin veren Lelantus gizlilik protokolünü oluşturdu.

Lelantus’tan önce, aynı zamanda, kullanımda en yaygın gizlilik protokollerinden biri haline gelen Zerocoin protokolünün pratik bir uygulamasını kodlayan ve başlatan ilk kripto para birimiydi.  Firo’nun kurucusu Poramin Insom’dur. yanı sıra, aynı zamanda Satang Corporation’ın kurucu ortağıdır ve Kraliyet Tayland Silahlı Kuvvetleri’nin siber savaş bölümünde ikinci teğmen olarak görev yapmıştır. Reuben Yap, 2016’daki lansmanından kısa bir süre sonra projeye katıldı. Şu anda projeyi genel strateji, geliştirme ve araştırma hedeflerinde yönetiyor. Reuben, sansürle mücadele için Güneydoğu Asya’nın en eski VPN hizmetlerinden birini kurarak çevrimiçi ve finansal gizliliğin sesli bir savunucusu olmuştur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir