Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$60.953
% 0.12
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 60.953
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Binance Yeni Etkinliğni Duyurdu! 100.000 USDT’lik Ödül!

Binance Yeni Etkinliğini Duyurdu! 100.000 USDT'lik Ödül!

Dünya devi kripto borsası Binance, 100.000 USDT’lik ödül havuzlu futures etkinliğini duyurdu. İşte etkinlik detayları!

Dünyanın önde gelen kripto borsası Binance, kullanıcılarına kazandıran yeni bir etkinlik düzenliyor. Borsa, düzenlediği futures etkinliği ile kullanıcılarına toplam 100.000 USDT’lik ödül havuzundan kazanç fırsatı sunmaktadır. Bu büyük etkinliğe katılmak için şu sayfaya göz atabilirsiniz.

Etkinliğe katılmadan önce ilk olarak bir futures hesabı oluşturmanız gerekmektedir. Bir Binance Futures (Vadeli İşlem) hesabı açmadan önce, standart bir Binance hesabınızın olması gerekir. Eğer bir hesabınız yoksa, bu link İşlem ücretlerinde % 10 indirim için indirimli linkimizden kayıt gerçekleştirebilirsiniz.

Binance 1 BTC Kazandıran Etkinliğe Nasıl Katılırım?

Kazandıran futures etkinliği, Binance Vadeli işlemlerindeki COIN-M ve USDⓈ-M sözleşmelerinde yapılan işlemleri kapsıyor. İşlem yapan kullanıcılar arasında en yüksek PNL (Kâr ve Zarar) elde edenler “Şampiyonlar” kategorisine girecek ve 1 BTC’ye kadar ödül kazanma şansı yakalayacaklar. Ayrıca, PNL sıralamasında ilk 20’ye giren kullanıcılar da sıralamadaki yerlerine göre ödüller kazanacaklar. Kampanya tarihleri 31 Temmuz’dan 16 Ağustos’a kadar sürecek.

Diğer bir kategoride ise en yüksek ROI (Yatırım Getirisi) elde eden kullanıcı “ROI Şampiyonu” olarak adlandırılacak ve 4.000 USDT’ye kadar ödül kazanma fırsatı elde edecek. Kampanya süresince en az 25.000 USDT hacim yapan kullanıcılar da “Garanti Ödül” kategorisine dahil olacak ve 10.000 USDT’ye kadar ödül havuzunu paylaşacaklar.

İlginizi Çekebilir; Binance Futures (Vadeli İşlemler) Nasıl Kullanılır?

Kampanyada yer alacak yeni kullanıcılara da özel ödüller var! İlk defa Futures işlemi yapan kullanıcılar “İlk İşlem Ödülleri” kategorisine giriyor ve 20 USDT’ye kadar ödül kazanma şansı elde ediyorlar.

Binance, kullanıcıları arasında daha fazla arkadaşını davet etmek isteyenlere de özel bir fırsat sunuyor. Kampanya süresince davet görevini başarıyla tamamlayan her arkadaşı için davet eden 10 USDT ödül kazanma imkanı bulunuyor.

Etkinlik hakkında tüm detaylar ve katılım mekanizmaları için bu linke göz atabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir