Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.715
% 1.35
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.715
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Vadeli İşlemler Popüler Altcoinleri Ekledi!

Binance Listing, Celestia, TIA, Biance TIA listeleme, STN,STEEM, İzole Marjin, Çaoraz Marjin

Binance, vadeli işlemler platformuna bugün saat 15:30’da SNT, TIA ve STEEM’i Çapraz Marjin ve İzole Marjin’e ekledi.

Binance, vadeli işlemler platformunda 02-11-2023 tarihinde saat 15:30’da SNT’yi listeleyerek yatırımcılara 50x’e kadar kaldıraç imkanı sundu. Bu adım, kullanıcılara daha fazla esneklik sağlayacak ve SNTUSDT Sürekli Sözleşmesi için çeşitli avantajlar sunacak.

Dikkatinizi çekebilir: Binance Bu Altcoin İçin 50X Kaldıraca Kadar Vadeli İşlemleri Başlatıyor!

SNTUSDT Sürekli Sözleşmesinin lansmanında maksimum fonlama oranının +%2,00 / -%2,00 olduğunu belirtmek önemlidir. Bu, kullanıcıların pozisyonlarını sürdürmek için gereken fonlama oranını anlamalarına yardımcı olacaktır. Fonlama ücreti, her dört saatte bir ödendiği için kullanıcılar düzenli ve şeffaf bir ödeme takvimine sahip olacaklar.

Binance, piyasa koşullarına bağlı olarak SNTUSDT Sürekli Sözleşmesinin özelliklerini değiştirme hakkını saklı tutmaktadır. Bu, işlem büyüklüğü, maksimum kaldıraç, başlangıç marjı ve sürdürme marjı gerekliliklerini içerir. Yatırımcıların güncel değişikliklere dikkat etmeleri önemlidir.

Ayrıca, Binance, Çapraz Marjin ve İzole Marjin seçeneklerine TIA, SNT ve STEEM ekleyerek kullanıcılarına daha geniş bir varlık yelpazesi sunmaktadır. Bu, yatırımcıların stratejilerini daha etkili bir şekilde uygulamalarına yardımcı olacaktır.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir