Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.902
% 1.21
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.902
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance Vadeli İşlemler, 75x Kaldıraç İle Bu Altcoini Listeleyecek !

Binance

Binance Vadeli İşlemler’de sunulan alım satım seçenekleri listesini genişletmek ve kullanıcıların alım satım deneyimini geliştirmek için Binance Vadeli İşlemler, 18.01.2024 13:00’da 75 katına kadar kaldıraçla USDC marjinli DOGE Sürekli Sözleşmesini başlatacak.

DOGEUSDC Sürekli Sözleşmesi lansman sırasındaki maksimum fonlama oranı +%2,00 / -%2,00 olarak belirlenmiştir.

Fonlama ücreti ödeme sıklığı dört saatte bir olacaktır.

Ayrıca kullanıcılar, 03.04.2024 12:30 (UTC) tarihine kadar USDC teminatlı vadeli işlem sözleşmelerindeki tüm işlemlerde %10 promosyonlu işlem ücreti indiriminden yararlanabilecek.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Binance, piyasa riski koşullarına bağlı olarak yukarıda bahsedilen vadeli işlem sözleşmesinin/sözleşmelerinin fonlama ücreti, onay büyüklüğü, maksimum kaldıraç, başlangıç marjini ve/veya sürdürme marjı gerekliliklerini içeren özelliklerini zaman zaman ayarlayabilir.

Çoklu Varlık Modu, kullanıcıların yukarıda belirtilen vadeli işlem sözleşmelerini, geçerli indirimlere tabi olarak birden fazla marjin varlığı arasında alıp satmalarına olanak tanır. Örneğin, Çoklu Varlık Modu etkinleştirildiğinde, kullanıcılar DOGEUSDC Sürekli Sözleşmesinde işlem yaparken BTC’yi marjin olarak kullanabilirler.

DOGEUSDC Kalıcı Sözleşmesi, Binance Kullanım Koşulları ve Binance Vadeli İşlemler Hizmet Sözleşmesinin şartlarına tabidir.

Bu orijinal makalenin İngilizceye çevrilmiş versiyonunda farklılıklar olabilir. Herhangi bir tutarsızlığın ortaya çıkabileceği en son veya en doğru bilgiler için lütfen bu orijinal versiyona başvurun.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir