Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.049
% 1.43
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.049
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance Vadeli İşlem Grafiğinde Oluşan Ufak Sorun Yatırımcıları Korkuttu!

binance

Binance Vadeli İşlemlerde BTC fiyatı Kline (grafik) görüntüleme sorunu nedeni ile 2.707$ seviyelerine dokundu.

Binance

Binance vadeli işlem grafiğinde meydana gelen sorun, kısa süreli bir paniğe neden oldu. BTC fiyatı ani bir düşüş yaşayarak 27.000$’dan 2.700$’a kadar geriledi, ancak hızla tekrar 27.000$ seviyesine çıktı. Diğer veri sağlayıcılarındaki fiyat değişikliği olmaması, bu durumun grafiksel bir hata olduğunu gösterdi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Binance CEO’su CZ, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, “BTCUSDT vadeli işlem grafiğinde görüntüleme sorunu yaşandı. Kullanıcı arayüzündeki grafikte bir sorun var, ancak API aracılığıyla alınan grafiklerde sorun yok. Ekip, sorunu düzeltmek için çalışıyor ve bu süre zarfında ticaret etkilenmiyor” dedi. CZ ayrıca, sorunun sadece görsel bir hata olduğunu ve hiçbir ticaretin etkilenmediğini belirtti.

CZ, sorunun nedeninin, grafiğe eklenen yeni kodlardan kaynaklandığını belirleyerek, sorunun yaklaşık 2 saat içinde çözüleceğini ifade etti.

İlginizi Çekebilir: Binance, Copy Trade (Kopya Alım Satım) Çıktı! Ne İşe Yarıyor?

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir