Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.262
% 3.32
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.262
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Binance TR Nedir? Kimlik Doğrulaması (KYC) Nasıl Yapılır?

Binance TR Borsası Nedir

Binance, kripto para yatırımcıları tarafından en çok tercih edilen ve dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biridir. Kurucusu olan Changpeng Zhao, yazılımcı kimliğiyle borsanın hızlı bir şekilde büyümesine öncülük etmesinin yanında, 350’den fazla kripto para birimini listelemesi ve yüksek hacmi sayesinde yatırımcılar arasında popüler bir tercih haline gelmiştir. Binance TR ise; Türkiye’de hızlı ve kolay bir şekilde kripto para ticareti yapmak isteyen yatırımcılar için tasarlanmış bir kripto para borsasıdır.

Binance TR Binance ‘ın Türkiye’deki bir alt koludur ve Türk Lirası (TRY) ile işlem yapma imkanı sunar. Binance TR, Türkiye’deki yatırımcılar için hızlı ve kolay bir çözüm sunar.

Binance TR, Binance temelli bir para borsası olduğu için, güvenilir bir platform olarak kabul edilmektedir. Hızlı para transferleri sayesinde birçok yatırımcı tarafından tercih edilmektedir. Türkiye’deki Ziraat Bankası ve VakıfBank ve bir çok anlaşmalı banka ile iş birliği yaparak, kullanıcılarına hızlı ve güvenli bir hizmet sunmaktadır.

Binance TR kullanıcıları, alım satım yapmak için Binance ana platformuna geçmek istediklerinde, önce Binance TR hesaplarına banka kanalı ile para aktarabilir ve ardından aktarılan parayı ücretsiz olarak Binance ‘a transfer edebilirler.

Dikkatinizi Çekebilir : Binance TR Para Yatırma ve Çekme İşlemleri Nasıl Yapılır ?

Öncelikle panel kısmında Binance TR transfer sekmesine tıklayarak ilgili transfer sayfasına ulaşmanız gerekmekte. Sonrasında elinizde pariteyi ve transfer miktarını yazdıktan sonra transferi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Binance TR Transfer

 

Binance TR, platformda Türk Lirası ya da dolar karşılığı USDT, USDC gibi stabil coinler üzerinden alım satım yapma imkanı da sunmaktadır. Bu sayede yatırımcılar, kripto para birimleri ile ticaret yaparken daha az risk alabilirler. Ayrıca, Binance TR’nin düşük işlem ücretleri, yatırımcıların maliyetlerini azaltmalarına yardımcı olur. Bu nedenle, Türkiye’deki birçok yatırımcı, hızlı, güvenilir ve uygun maliyetli bir hizmet sunan Binance TR’yi tercih etmektedir.

Binance TR ve Binance Farkları Nelerdir?

Binance, çeşitli ülkelerde farklı isimler altında faaliyet gösteren küresel bir kripto para değişim platformudur. Binance TR, Türkiye’deki kullanıcılara hizmet veren yerel bir oluşum olarak Eylül 2020’de faaliyete geçmiştir. Binance ve Binance TR arasındaki temel farklardan biri, Binance’in küresel pazara hizmet ederek çok çeşitli kripto para birimlerini listelemesine olanak sağlamasıdır. Ancak Binance TR, yerel yapısı nedeniyle Binance kadar çok kripto seçeneği sunamıyor.

Binance kaldıraçlı alım satıma izin verirken, Binance TR izin vermiyor. Bu nedenle, kullanıcılar Binance TR’yi çoğunlukla para yatırmak ve çekmek için kullanır. Ancak Binance, Binance TR’de bulunmayan birçok olumlu özellik sunarak deneyimli yatırımcıların ilgisini çekmektedir. Bu farklılıklara rağmen Binance TR, Türkiye’deki kullanıcıların hızlı ve kolay bir şekilde kripto para alım satımı yapmasını sağlayan güvenli bir platformdur.

Binance TR Kimlik Doğrulaması (KYC) Nedir ve Nasıl Yapılır?

Hesap açma işlemleri sırasında, kullanıcıların kimlik doğrulama prosedürlerini tamamlamaları gerekmektedir. Bu işlem, kullanıcıların hesaplarını güvence altına almak ve platformda hileli işlemleri önlemek için önemlidir. Kimlik doğrulama işlemi, hem Binance TR web sitesi hem de mobil uygulama üzerinden gerçekleştirilebilir. Hangi yöntemi kullanırsanız kullanın, doğrulama işlemi tamamlandığında diğer yöntemi tekrarlamak gerekli olmaz.

Binance TR’nin kimlik doğrulama süreci oldukça basit ve kullanıcı dostudur. İlk olarak, kullanıcının kimlik bilgileri ve pasaport/fotoğraf kimlik belgesi gibi resmi belgeleri yüklemesi gerekmektedir. Ardından, belgeler incelenecek ve doğrulama işlemi tamamlanacaktır. Doğrulama işlemi tamamlandığında, kullanıcılar platformda daha yüksek işlem limitleri ile işlem yapabilirler.

Dikkatinizi Çekebilir: Kripto Piyasasında KYC Nedir? Neden Önemlidir?

Kyc Doğrulama Nasıl Yapılır ?

Öncelikle, web sitesinden kimlik doğrulama yapmak için de telefonunuza ihtiyacınız olacaktır. Binance TR web sitesinde sağ üstte bulunan Profil sekmesine gidin ve açılır menüden “Kimlik Doğrulama ve Limitler” seçeneğine tıklayın.

Binance tr kyc

“Doğrula” seçeneğine tıkladığımızda karşımıza aşağıdaki ekran çıkacaktır.

Binance TR KYC

Karşınıza çıkacak QR kodunu telefonunuza tarattıktan sonra, işleme telefonunuzla devam edilecektir. Eğer QR kodunu tarayamıyorsanız, “URL’yi Kopyala” seçeneğine tıklamak kimlik doğrulama adresini kopyalamanıza ve daha sonra telefonunuza gönderebilmenize olanak sağlayacaktır.

Adresi telefonunuza girdiğinizde veya QR kodunu taradığınızda telefonunuzda aşağıdaki ekran açılacaktır.

Doğrulama işlemine devam etmek için önce “Kimlik” seçeneğini seçin ve doğrulama yapmak için kullanmak istediğiniz belge tipini seçin.

Binance tr kyc

Kimliğinizin “Ön yüzünü yükle” seçeneğini seçin. Kameranız açılacaktır, kimliğinizin ön yüzünün fotoğrafını çekin. Görüntünün net olduğundan ve çektiğiniz fotoğraftaki bilgilerin kolayca okunabildiğinden emin olun.

Daha sonra kimliğinizin arka yüzünü yükleyin. Belgenizin arka yüzünün fotoğrafını çekerken de görüntünün net olduğundan ve çektiğiniz fotoğraftaki bilgilerin kolayca okunabildiğinden emin olun.

Bu noktada “Adımları Tamamla” ekranına geri yönlendirileceksiniz, “Selfie” seçeneğini seçin.

Selfie çek”i seçtikten sonra telefonunuzun ön kamerası açılacaktır. Lütfen yüzünüzün kamera alanını olabildiğince doldurduğundan emin olun.

Adımları doğru bir şekilde tamamladıktan sonra, kimlik doğrulama işleminiz kısa bir süre içerisinde gerçekleşecektir.

Binance TR hakkında merak ettiğiniz bütün detayların bulunduğu içerik videomuz Paramuhendisi youtube kanalımızda yayında. Kanalımızı ziyaret ederek beraberinde bir çok detaya ulaşabilirsiniz.

Sıfırdan Başlayanlara ÖZEL Uygulamalı Binance TR Nasıl Kullanılır? - Al-Sat, Para Yükleme-Çekme

Binance borsasına komisyon indirimli kayıt linklerimiz:

✔️ Binance Borsasına %20 Komisyon İndirimli Kayıt Linki

✔️ 🇹🇷 Binance Türkiye’ye %10 Komisyon İndirimli Kayıt Linki

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version