Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.328
% 0.26
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.328
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Binance Swipe Hisseleri Alacağını Duyurmasının Ardından SXP %30 Arttı

Swipe hisselerinin çoğunluğunu geçtiğimiz yıl satın alan Binance, şirketin diğer hisselerini de satın alacağını duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Dünyanın önde gelen dijital varlık borsası, Swipe’ın hisselerinin tamamını satın almayı kabul etti. Anlaşmanın tamamlanmasının ardından firmanın CEO’su Joselito Lizarondo görevinden istifa edecek ve Binance’ten ayrılacak.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Binance, kullanıcıların dünya çapında 70 milyondan fazla yerde anında kripto para harcamasına olanak tanıyan, sektörün önde gelen kripto para birimi Visa kart düzenleme platformu Swipe’ın kalan hisselerini satın alıyor. Temmuz 2020’de Binance kripto para birimlerinin ana akım olarak benimsenmesini daha da geliştirmek amacıyla Swipe’ın çoğunluk hissesini satın aldı. Binance ve Swipe, Visa kartlarını çıkarmak için düzenlenmiş lisanslı kuruluşlarla birlikte çalışır ve Swipe, Binance’in kart programı yöneticisi ve teknoloji platformu olarak görev yapar. Swipe ayrıca, izin verilen bölgelerde ve pazarlarda kart çıkarmak için stratejik ortaklarla birlikte çalışır. Kalan hisselerin satın alınmasının tamamlanmasının ardından Swipe CEO’su Joselito Lizarondo istifa edecek ve Binance’ten ayrılacak.”

Duyurudan sonra Swipe’ın yerel token’ı SXP dakikalar içinde %30 oranında yükseldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir