Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.536
% 4.55
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.536
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Binance, SUI Token Ön Satışını Duyurdu | Sui Binance’e Geliyor!

Binance SUI

Popüler kripto borsası Binance, Launchpool platformunda 33. proje olarak SUI token ön satışının gerçekleştirileceğini duyurdu.

Kripto sektörü son zamanlarda hareketli zamanlar geçirmeye devam ediyor. Son zamanlarda sektörde büyük heyecan uyandıran katman 1 blok zinciri Sui yatırımcılar tarafından sıkı takip ediliyor. Geçtiğimiz haftalar 3 popüler kripto borsası SUI token ön satışı gerçekleştirileceğini duyurmuştu. Ön satış gerçekleştirilen borsalar arasına dünyanın önde gelen kripto borsası Binance’de eklendi.

Binance yayınladığı yeni bir duyuru ile ön satış platformu Binance Launcpool’a SUI tokenin ekleneceğini duyurdu.

Sui, Binance Borsasına Geliyor

Binance yayınladığı duyuruda SUI tokenin dağıtımını gerçekleştirileceğini duyurdu. Yapılan duyuruda kullanıcıların SUI token kazanabilmeleri için, 2 gün boyunca BNB ve TUSD tokenlarını ayrı havuzlarda stake etmeleri gerektiği açıklandı. Launchpool süreci ise 1 Mayıs Pazartesi günü saat 03:00’ten itibaren başlamakta. Süreç 2 Mayıs saat 02:59’a kadar devam edecek.

Launchpool sürecinde toplam SUI token arzı 10.000.000.000 SUI olarak belirlendi.  Launchpool token ödülleri toplam token arzının %0,4’ünü (40.000.000 SUI) oluşturmakta.

Arzın %80’i (32.000.000 SUI) BNB stake eden kullanıcılara dağıtılacak. %20’İ  ise TUSD stake eden kullanıcılara verilecek. Tokenlar aynı anda yalnızca bir havuzda stake edilebilir. Örneğin, Kullanıcı A aynı BNB’yi aynı anda iki farklı havuzda stake edemez, ancak BNB’lerinin %50’sini A havuzuna ve %50’sini B havuzuna tahsis edebilir.

Binance Launchpool’a Nasıl Katılırım?

Binance Launchpool etkinliğine katılım için KYC onaylı bir Binance hesabınız olması gerekmektedir. Binance borsasına kayıtlı değilseniz %20 komisyon indirimi ile birlikte bir çok fırsattan faydalanabileceğiniz indirimli kayıt linkimiz ile kaydınızı gerçekleştirebiliesiniz.

Binance borsasında hesap açmak ve indirimli komisyon linkinden yaralanmak için tıklayabilirsiniz.

Sui, Binance Borsasında Listelenecek mi?

Borsa yaptığı duyuruda SUI’yi likidite gereksinimi karşıladığında listeleyeceği ve SUI/BTC, SUI/USDT, SUI/TUSD ve SUI/BNB işlem çiftleriyle alım satıma açacağını belirtti.  Kesin tarihin ise yakın bir zamanda duyurulacağı bildirildi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir