Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.521
% 0.39
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.521
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Binance Spot Ticaret İşlemlerini Durdurdu!

Binance

Lider kripto borsası Binance, spot ticaretle ilgili yaşanan olağan dışı bir sorunu çözmek için spot ticaretini askıya aldı.

Kripto yatırımcılarının gözde kripto borsası Binance önemli bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada spot ticaret işlemlerinde ortaya çıkan bir sorundan kaynaklı spot ticaret işlemlerinin durdurulduğu açıklandı.

Borsa, sorunun çözümü için çalışıldığını ve en kısa sürede normale dönüleceğini söyledi. Borsanın sahibi Changpeng Zhao yaşanan olay ile ilgili;

“İlk analiz, eşleşen motorun takip eden bir durdurma emrinde (tuhaf bir hata) bir hatayla karşılaştığını gösteriyor. İyileşiyor. Tahmini 30-120 dak. Daha kesin ETA bekleniyor. Para yatırma ve çekme işlemleri bir SOP (standart işletim prosedürü) olarak duraklatılır.”

Yaşanan gelişmelerin ardından Bitcoin ani satış yiyrek 28 bin dolar sevilerinden 27,400 seviyelerine kadar düştü. Lider kripto para birimi şu an ise 27.800 dolardan işlem görmekte.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir