Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.659
% 1.95
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.659
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Binance, Sertifikalı Yaptırım Uzmanları Birliği’ne (ACSS) Katıldı

Binance

Binance, kripto para birimi endüstrisindeki uyumluluk standartlarını yükseltmek için Lisanslı Yaptırım Uzmanları Birliği’ne (ACSS) katıldığını açıkladı.

Popüler kripto borsası Binance, gün içerisine yaptığı açıklama ile Sertifika sahibi yaptırım uzmanlarını bir araya getiren Sertifikalı Yaptırım Uzmanları Birliği’ne (ACSS) katıldığını duyurdu. Borsa yaptığı bu hamle ile kripto borsaları arasında bir ilke imza attı.

Atılan bu adım ile Binance, ekibinin becerilerini ve uzmanlığını daha da geliştirmek için ACSS bünyesindeki eğitim materyallerinden, veri tabanlarından ve derin ağlardan yararlanacak. Cezai yaptırımlar ekibindeki tüm uyum uzmanlarının yanı sıra Binance bünyesindeki kara para aklama raporlama, uyum operasyonları ve özel soruşturma liderlerinin sertifikasyon sürecinin bir parçası olarak ACSS ile eğitim almaları gerekecek.

Binance’in Küresel Yaptırımlar Başkanı Chagri Poyraz, “Blockchain endüstrisi henüz ilk yıllarında ve hızla gelişen bir alanda en üst düzeyde uyumluluğu sürdürmek bizim önceliğimiz” dedi.

“ACSS ile yakın çalışarak, yaptırımlara uyum standartlarımızı saygın bir sektör birliği tarafından tanınan bir seviyeye taşıyacak ve uyum ekibimiz için beceri geliştirme fırsatları sağlayacağız. Günün sonunda, diğer sektör oyuncularıyla birlikte güvenlik ve uyum konusunda sektör standardını belirlemeye devam etmek istiyoruz.”

ACSS İcra Direktörü Saskia Rietbroek  ise konuyla ilgili “Blockchain ekosistemi ve kripto para altyapısı alanında bir dünya lideri olan Binance tarafından seçilmekten gurur duyuyoruz.” dedi

“ACSS, Binance ekibine en yüksek kalitede eğitim sağlayacak ve kripto endüstrisinde uyumluluğun ilerlemesine yardımcı olacaktır.”

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir