Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.127
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.127
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance Rusya Pazarından Çekilme Kararını Duyurdu!

Binance, Rusya pazarından çekilme kararını 20 Temmuz 2023’te duyurdu. Bu karar, Rus kullanıcılar için bazı zorluklar yarattı. Binance, 15 Kasım 2023 tarihine kadar Rus rublesi (RUB) yatırma işlemlerini durduracak ve 31 Ocak 2024 tarihine kadar ruble cinsinden para çekme işlemlerini gerçekleştirecek. Bu yazıda, Binance’ten Rusya’ya ayrılmanın Rus kullanıcılar için ne anlama geldiğini ve hangi seçeneklere sahip olduklarını inceleyeceğiz.

Peki, ruble cinsinden varlıkları kullanıcılar nasıl çekebilir? Ruble cinsinden varlıkları çekmek isteyen Rus kullanıcılar için çeşitli seçenekler mevcut. Bu seçenekler şunlardır:

CommEX’e fon aktarın. Binance, varlıklarını CommEX’e satarak Rusya pazarından çekiliyor. Bu anlaşmaya göre, Rus rublesi cinsinden fiat bakiyesi olan Binance kullanıcıları, fonlarını CommEX platformuna işlem ücreti ödemeden aktarabilecek.

Binance’in fiat ortakları aracılığıyla fon çekin. Kullanıcılar ayrıca, 15 Kasım 2023 tarihinden önce Binance’in fiat ortakları aracılığıyla ruble cinsi varlıklarını çekebilir. Binance’te ‘Fiat’ seçeneği ile para çekme işlemini tamamlamak için sadece tercih ettikleri fiat ortağını seçmeleri gerekiyor. Rubleyi kripto paraya dönüştürün. Binance’in Convert (Dönüştür) özelliğini kullanarak Rus rublelerini kripto paralara dönüştürebilirler. Bu sayede başka bir kripto para borsasına fon aktarmak zorunda kalmadan ruble cinsinden fiat paralarını kripto paralara dönüştürebilirler. Ancak, bu dönüştürme seçeneğinin ücretli olduğunu hatırlatmamız gerekir.

Dikkatinizi çekebilir: Binance Futures, Yeni Token Listeliyor!

Ruble ile kripto para alım satım yapın. Son olarak, Binance kullanıcıları son tarih olan 15 Kasım’dan önce borsanın spot piyasasında Rus rublesi ile kripto para alım satımı yapabilirler. Hangi seçeneği seçmeliyim? Ruble cinsinden varlıkları çekmek için hangi seçeneği seçeceğiniz, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır.

CommEX’e fon aktarmak, Binance’in Rusya pazarından ayrılmasına rağmen varlıklarınızı Binance platformunda tutmaya devam etmek istiyorsanız iyi bir seçenektir. Binance’in fiat ortakları aracılığıyla fon çekmek, Binance platformundan tamamen ayrılmak ve ruble cinsi varlıklarınızı yerel bir bankaya veya cüzdana aktarmak istiyorsanız iyi bir seçenektir.

Rubleyi kripto paraya dönüştürmek, Binance platformundan ayrılmak ve varlıklarınızı başka bir kripto para borsasında kullanmak istiyorsanız iyi bir seçenektir. Ruble ile kripto para alım satım yapmak, Binance platformunda varlıklarınızı kullanmaya devam etmek ve son tarih olan 15 Kasım’dan önce ruble cinsinden kripto para satın almak istiyorsanız iyi bir seçenektir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir