Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.856
% 1.17
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.856
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance Futures ILV Listeliyor!

Binance, Listeleme, USDC

Lider kripto para borsası Binance, en son gelişme olarak Binance Futures platformunda ILV (Illuvium) adlı token’ın listeleneceğini duyurdu.

Dijital varlık alım satım platformu Binance, tüm dünyadaki kullanıcılara geniş bir yelpazede hizmet sunmak için farklı token’ları listeleyerek ürün çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. borsa kısa süre önce Futures yani vadeli işlem platformunda Illuvium (ILV) tokeni listeleyeceğini duyurdu.

Binance Vadeli işlemler hesabın yoksa hemen komisyon indirimli hesap açmak için tıkla!

Borsa 10 Kasım günü yaptığı resmi açıklamada maximum 50x kaldıraça kadar USDT paritesinde ILV tokeni vadeli işlemler platformunda listeleyeceğini söyledi.  açıklamaya göre  ILVUSDT paritesi 10 Kasım 19.30‘da işleme açılacak.

Illuvium (ILV) blockchain tabanlı bir oyun olup, bir tokenı olan ILV, oyuncuların oyun içinde çeşitli işlemler gerçekleştirebilmelerini sağlar. Borsadan gelen listeleme haberi sonrası ILV fiyatı %12’ye varan yükseliş yaşadı.

Dikkatinizi Çekebilir: BlackRock Yeni Ethereum ETF Başvurusu ve Bitcoin ETF Onayı!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir