Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.368
% 5.42
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.368
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Binance NFT Pazarı, Polygon Desteğine Kavuştu

Binance NFT Polygon

Kripto borsası Binance’in NFT platformu Binance NFT pazarı, Polygon ağını pazarında desteklenen blok zincirleri arasına eklediğini duyurdu.

Bu hamle, Binance topluluğundaki NFT ekosistemini daha da genişletmeye yardımcı olacak. Binance NFT pazarı kullanıcıları, Ethereum, BNB Smart Chain ve Polygon gibi çeşitli blok zincirlerinde NFT ticareti yapabilecekler. Ancak, Binance NFT, NFT listelerine katı bir yaklaşım sergilemeye devam ediyor ve şu anda NFT koleksiyonlarının tamamının mevcut olmadığını belirtti.

Binance NFT, NFT listelemelerine ilişkin kurallarını sıkılaştırarak, günlük işlem hacmi 1.000 doların altında olan NFT’leri listeden çıkaracağını ve sanatçıların günlük olarak basabilecekleri NFT sayısını da sınırladığını açıkladı.

Ayrıca, Binance NFT, NFT listelemelerini periyodik olarak gözden geçireceğini ve standartlarını karşılamayanların listeden çıkarılmasını önereceğini de söyledi.

Binance ayrıca, yapay zekanın (AI) Web3 alanına girmesiyle birlikte AI’yi keşfediyor. Binance CEO’su Changpeng Zhao, “Bicasso” adlı yapay zeka destekli NFT jeneratörünün piyasaya sürüldüğünü ve sadece 2,5 saat içinde 10.000 NFT bastığını duyurdu.

Ancak, Bicasso’nun piyasaya sürülmesinden bir gün sonra, bir BNB Chain hackathon kazananı Binance’i “Chatcasso” adlı projelerini çalmak ve kopyalamakla suçladı. Binance suçlamaları reddetti ve NFT’lerin ve yapay zekanın ortak kavramlar olduğuna dikkat çekti.

Sonuç olarak, Binance NFT, Polygon ağının pazarda desteklenen blok zincirleri arasına eklemesiyle kullanıcılarına daha fazla seçenek sunmaktadır.

Ancak, Binance NFT’nin sıkı kuralları, platformun sadece kaliteli NFT koleksiyonlarını sunmasını sağlayarak, kullanıcılarına güvenli bir ticaret ortamı sunar. Binance’nin yapay zeka teknolojisi de platformun geleceğine yönelik heyecan verici bir adımdır.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version