Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.959
% 1.37
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.959
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Labs, Destekli Projeden Yeni Airdrop!

binance

Binance Labs destekli “Heroes of Mavia” kripto oyunu, 1 milyondan fazla indirilme başarısının ardından kendi token’ını Salı günü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Geliştirici Skrice Studios, oyunun başarısını kutlamak için 100.000 oyuncuya bugünkü MAVIA token airdrop’u duyurdu. Oyun, hem Apple hem de Android cihazlarda bir haftadan kısa bir süre içinde 230.000’den fazla günlük aktif kullanıcıya ulaştı.

İlginizi Çekebilir: Coinbase Tarafında 2 Yeni Listeleme !

Heroes of Mavia,” Çin’de Android cihazlarda en iyi ücretsiz mobil oyun olarak öne çıkarken, Nijerya’da Google Play mağazasında lider konumda bulunuyor. Ayrıca, Polonya, Finlandiya ve Kanada’daki Apple App Store’da üst sıralarda yer alıyor.

Blok zinciri destekli oyun projesi, Skrice Studios’un 2 yıl önce Crypto.com Capital liderliğindeki turda topladığı 2,5 milyon dolarlık yatırım ve 100 milyon dolarlık değerleme ile dikkat çekiyor. Binance Labs, 2021’de 5,5 milyon dolarlık bir tohum turuna liderlik etti. Toplamda 9 milyon dolar toplandığı açıklanan şirket, “Heroes of Mavia” token’inin Bybit, KuCoin ve HTX gibi borsalarda işlem görmeye başlayacağını belirtti.

Bu başarı, blok zinciri tabanlı oyun projelerinin yatırımcılar arasında giderek daha fazla ilgi gördüğünü ve “Heroes of Mavia” gibi projelerin sektörde önemli bir yer edindiğini gösteriyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir