Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.880
% 2.75
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.880
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Binance Labs, Ambit Finance’a 4.5 Milyon Dolar Yatırım Yaptı

Binance Labs, BNB Chain için DeFi gücünü artırmak amacıyla Ambit Finance‘a 4 buçuk milyon dolarlık yatırım yaptığını duyurdu.

Kripto para borsası Binance‘ın iş geliştirme kolu Binance Labs, ekosistem çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kripto endüstrisinde en aktif kullanılan ağlardan birisi olan BNB Chain, daha geniş bir yelpazeye ulaşmaya başladı. Özellikle FTX‘in iflas etmesinin ardından, kripto borsaları daha sağlam adımlar atmaya başladı. Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), şeffaf bir yapıya geçtiklerini ve ekosistem geliştirmelerine odaklandıklarını belirtti. CZ, inşa etme sloganıyla çalışmalara hız verdi. Son olarak Binance Labs, Ambit Finance için hamle yaptı.

Binance Labs, Odağına Ambit Finance’ı Aldı

Binance Labs, BNB Chain ekosisteminde güvene dayalı bir DeFi ortamı oluşturmak amacıyla Ambit Finance‘a stratejik bir yatırım yaptı.

Binance Labs tarafından yapılan açıklamaya göre, yenilikçi bir DeFi uygulamalarını temsil eden Ambit Finance, BNB Chain ekosistemine ve BUSD’a fayda sağlayacak. Ambit, eski Anchor Protocol yöneticilerini de kapsayan deneyimli bir ekip tarafından oluşturuldu.

Binance Labs ve Ambit arasında, inovasyon, güvenlik ve risk kontrolüne odaklanan geleceğin DeFi uygulamalarını başlatma amacıyla iş birliği yürütülecek.

Binance Labs Başkanı Yi He, “Binance Labs her zaman gelecek vaat eden DeFi projelerini beslemeye ve bunlara yatırım yapmaya çalışıyor. Çalkantılı bir pazarda bile güvenilir bir DeFi endüstrisi oluşturmaya katkıda bulunabilecek ürünler geliştirecek çözümler ve ekipler olduğuna inanıyoruz.” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir