Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.264
% 2.60
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.264
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance Kurucusu CZ’ye Şok Dava!

sec binance dava ftx

Davacılar, Binance ve Zhao’yu, Binance rakibi olan FTX’e zarar vererek kripto para piyasasını tekeline almaya çalışmakla suçluyor.


▪️ FTX’in çöküşüne dair önemli olan bu dava, Binance CEO’sunun X(Twitter) platformu üzerinden yaptığı paylaşımlarla başladığı belirtildi, yani davanın temelinde CZ’nin atmış olduğu tweet paylaşımları yer alıyor.

▪️ Zhao, Binance’ın FTX’i satın almak için bir mektubu imzaladığını açıkladı, bu haber kripto topluluğunda büyük yankı uyandırdı. Ancak bir gün sonra Zhao, bu anlaşmadan vazgeçtiklerini ve FTX’in geleceğine dair başka planlarının olduğunu belirtti. Bu gelişme, kripto dünyasındaki dalgalanmaları daha da artırdı ve piyasadaki belirsizliği derinleştirdi.

▪️ Davacılar, Changpeng Zhao’nun satın alma teklifinin geri çekilmesine dair bilgiyi Twitter ve diğer sosyal medya platformlarında yayarak FTX varlıklarına zarar verdiğini iddia ediyorlar.

▪️ Bu açıklamalar sonucunda FTX varlıkları hızla ve önce görülmemiş bir şekilde değer kaybına uğradı ve çöktü. Bu durum, piyasadaki dengesizliği derinleştirdi ve yatırımcıların güvenini sarstı.

▪️ CZ’ye açılmış olan bu dava, sektördeki regülasyon ihtiyacını da gündeme getirerek, kripto varlıklarının gelecekteki yönelimini şekillendirmede önemli bir rol oynayabilir.

Haberlere Hızlı Bir Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayıp Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın!


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir