Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.688
% 0.41
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.688
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Binance Kanada’dan Çekiliyor!

Binance

Dünya’nın en büyük kripto borsası Binance twitter üzerinden yaptığı açıklama ile Kanada pazarından resmen çekileceğini duyurdu.Binance Kanadalı yatırımcıları korumak için makul yolları araştırdığı sürecini belirtirken maalesef şu an için öyle bir yol olmadığını aktardı.

Kanada Menkul Kıymetler Yöneticileri, Şubat ayında kripto borsaları için kayıt gerekliliklerini sıkılaştırdı.Oluşturulan tasarıda, Kanadalı müşteriler adına tutulan kripto varlıkların saklanması ve ayrıştırılmasına ilişkin beklentiler ve herhangi bir Kanadalı müşteriye marj, kredi veya diğer kaldıraç biçimlerinin sunulmasına ilişkin bir yasak söz konusu..

Bınance tarafından atılan tweetin detayları ise şöyle:

“Ne yazık ki bugün, Binance’ın Kanada pazarından proaktif olarak geri çekilerek, diğer önde gelen kripto şirketlerinin arasına katılacağını duyuruyoruz.”

“Kanadalı kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için bizimle  çalışan düzenleyicilere işbirliği için teşekkür etmek istiyoruz. Küçük bir pazar olmasına rağmen, kurucumuzun anavatanı olarak bizim için manevi değeri vardı. Kanada blockchain endüstrisinin geri kalanı için büyük umutlarımız vardı. Ne yazık ki, stabil coinler ve kripto borsalarına sağlanan yatırımcı limitleri ile ilgili yeni rehberlik, şu anda Kanada pazarını artık Binance için savunulamaz hale getiriyor. Kanadalı kullanıcılarımızı korumak için diğer makul yolları araştırmak için bu kararı erteledik, ancak öyle bir yol olmadığı ortaya çıktı.”

“Geride kalan Kanadalı kullanıcılarımız, bu kararın hesaplarını nasıl etkileyeceğine dair kapsamlı bilgiler içeren bir e-posta alıyor. Yeni kılavuza katılmasak da, dikkatli ve kapsamlı bir düzenleyici çerçeveyi hedefleyen Kanadalı düzenleyicilerle ilişki kurmaya devam etmeyi umuyoruz. Kanadalı kullanıcılar bir kez daha daha geniş bir dijital varlık paketine erişme özgürlüğüne sahip olduklarında bir gün pazara geri döneceğimize eminiz.”

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version