Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.839
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.839
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Binance, Japonya’da Kripto Borsası Satın Aldı

Kripto para borsası Binance, Japonya’da kayıtlı kripto değişim hizmeti sağlayıcısı Sakura Exchange BitCoin’i (SEBC) satın aldığını duyurdu.

Dünyanın en büyük kripto para borsası olarak tabir edilen Binance, Japonya pazarına girmek amacıyla SEBC’i satın aldı. Bu satın almayla Binance, Japonya Finansal Hizmetler Ajansı (JFSA) tarafından düzenlenen bir kuruluş olarak Japonya’ya girecek. Gerçekleşen bu satın almaya yönelik şartlar henüz açıklanmadı. Ancak şirketten gelen açıklamada, Japonya’da düzenlenen hizmetler sunmak amacıyla SEBC’in satın alındığı aktarıldı. Sakura Exchange BitCoin’in satın alınması, Japonya’ya ilk adım olarak aktarıldı.

Binance, Küresel Kripto Genişlemesini Sürdürüyor

Küresel kripto şirketi Binance, birçok ülkede düzenleyici onaylar veya yetkiler aldı. Şirket, özellikle Asya bölgesinde genişleme çalışmalarına hız verdi.

Japonya’nın düzenleyici ve denetleyici kuruluşu olan JFSA, Sakura Exchange BitCoin’i (SEBC) kayıt altına almıştı. Bu satın almayla birlikte Binance, Japonya’da güvenilir bir şirket olacak.

SEBC CEO’su Hitomi Yamamoto, “Dünyanın önde gelen kripto varlık takası hizmet sağlayıcılarından biri olan Binance ile bu duyuruyu yapmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir