Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.197
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.197
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance İle 170.000 USDC Ödüllü Kazanç Fırsatı!

170.000 USDC’ye Varan Ödülden Pay Al!

Binance, standart ve VIP 1-3 seviyelerindeki tüm vadeli işlemler kullanıcıları için iki özel promosyon sunuyor. Promosyon Dönemi boyunca, Vadeli İşlemler Cüzdanına USDC yatıran ve USDC Marjinli Uzun Vadeli Sözleşmelerde alım satım yapan uygun kullanıcılar, toplamda 170.000 USDC‘ye kadar değerdeki ödülleri kazanma şansına sahipler!

Promosyon Detayları

Alım Satım Komisyonu İndirimi

03/04/2024 tarihine kadar olan süre zarfında, tüm kullanıcılar USDC marjinli vadeli işlemler sözleşmelerinde %10’luk alım satım komisyonu indiriminden faydalanabilecekler. Bu avantajlı fırsatı kaçırmayın!

125.000 USDC Değerindeki Alım Satım Komisyonu İadesi Kuponları

Promosyon Dönemi süresince, Vadeli İşlemler Cüzdanına en az 100 USDC yatıran ve katılımı onaylayan uygun kullanıcılar, her biri 15 USDC’ye kadar alım satım komisyonu iade kuponları kazanma şansına sahip olacaklar.

Binance

Promosyon Dönemi süresince kullanıcıların alabileceği ödüllerde bazı önemli güncellemeler var. Kullanıcılar, Vadeli İşlemler Cüzdanına yatırılan net USDC tutarına ve bu gerekliliği karşıladıkları gün sayısına göre en fazla bir ödül kademesindeki bir alım satım komisyonu iade kuponunu hak edecekler. Ayrıca, her bir kademenin ödülleri, promosyona katılım sırasına göre ilk gelen alır esasında sınırlı sayıda uygun kullanıcıya dağıtılacak.

Eğer bir kullanıcı, aynı kademedeki iki ödülü de kazanırsa, geçerli olduğu durumlarda daha yüksek değere sahip olan ödülü alacak. Daha yüksek değere sahip ödüller tamamlandıysa, kullanıcı daha düşük değere sahip ödülü alacak.

Bir diğer önemli nokta da, kullanıcıların, Promosyon Dönemi süresince Vadeli İşlemler Cüzdanına yatırılan net USDC tutarına karşılık gelen kademedeki tüm ödüllerin dağıtıldığı durumda daha düşük ödül kademesinin ödülünü alabileceğini lütfen dikkate almalarıdır.

Promosyon Dönemi süresince katılımını onaylayan ve herhangi bir USDC Marjinli Uzun Vadeli Sözleşmede toplamda en az 1.000 USDC tutarında alım satım yapan uygun kullanıcılar, değeri 45.000 USDC’ye varan dinamik bir ödül havuzundan eşit pay almaya hak kazanacaklar.

İlginizi çekebilir: Ethereum Durmak Bilmiyor! ETH 3 Bin Dolar Olacak mı?

Kilidi açılan dinamik ödül havuzunun toplam boyutu, B Promosyonunda gereklilikleri karşılayan katılımcıların sayısına bağlıdır ve token kuponları cinsinden 45.000 USDC’yi bulabilir.

Binance

Hüküm ve Koşullar

Bu heyecan verici vadeli işlemler promosyonlarına katılmadan önce, lütfen aşağıdaki hüküm ve koşulları dikkatlice inceleyin:

Promosyon Katılımı

– Yalnızca Promosyon Dönemi sırasında etkinlik sayfasında yer alan [Hemen Kaydol] seçeneğine tıklayan doğrulanmış standart ve VIP 1-3 seviyelerindeki kullanıcılar ödül almaya hak kazanabilir.

Coğrafi Kısıtlamalar

– Tüm promosyonlar sadece Binance Vadeli İşlemler’de alım satım yapmalarına izin verilen kullanıcılara açıktır. Yasalar ve düzenlemelerdeki gerekliliklere bağlı olarak, belirli yargı alanlarında, bölgelerde veya kullanıcılara kısıtlanmış olabilir.

Sorumluluk ve Uyum

– Kullanıcılar, hizmetlere erişilen her ülke/bölgede Binance Vadeli İşlemler alım satım hizmetlerine erişim ve bunların kullanımına ilişkin getirilen kısıtlamalar ve/veya gerekliliklere uymaktan sorumludur.

Değişiklik Hakkı

Binance, kendi takdirine bağlı olarak Binance Vadeli İşlemler alım satım hizmetlerine erişim ve bunların kullanımına ilişkin önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın zaman zaman değişiklik yapma, düzenleme veya ek kısıtlamalar getirme hakkını saklı tutar.

Birden Fazla Promosyona Katılım

– Promosyon A ve B’den aynı anda ödül alınabilir. Bir kullanıcı her iki promosyona da katılabilir ve hak kazandığı takdirde her iki promosyondan da ödül alabilir.

Ödül Dağıtımı

– Tüm kupon ödülleri, promosyonun sona ermesinin ardından 30 iş günü içinde hak kazanan kullanıcılara dağıtılacaktır. Kullanıcılar hesaplarına giriş yaptıktan sonra Profil > Ödül Platformu adımlarını izleyerek tüm kupon ödüllerini alabilirler.

Kupon Geçerliliği

– Kuponların geçerlilik süresi dağıtımdan itibaren 30 gündür. Hak kazanan kullanıcılar, bu süre sona ermeden önce kuponlarını almalıdır.

Alt Hesaplar

– Alt hesaplar, bireysel katılımcı olarak kabul edilmeyecektir. Alt hesapların yatırma işlemleri ve alım satım hacmi, nihai hesaplamada ana hesabın hacmi ile birleştirilecektir.

Sorumluluk Reddi

– Binance, Binance Vadeli İşlemler hizmetlerinin kullanılması sonucunda yaşanılabilecek hiçbir kayıp ve zarardan sorumlu olmayacaktır.

Değişiklik Hakkı

– Binance, promosyonları, hak kazanma hüküm ve kriterlerini, kazananların seçimini ve sayısını, ve yapılacak herhangi bir işlemin zamanlamasını iptal etme, süresini uzatma, sonlandırma veya askıya alma hakkını saklı tutar. Önceden haber vermeden hüküm ve koşulları değiştirme veya üzerinde değişiklik yapma hakkını da korur ve tüm katılımcılar bu değişikliklere tabi olacaktır.

Binance Hesabı Oluşturun ve İndirim Kazanın!

Eğer Binance hesabınız yoksa ve avantajlı bir şekilde kaydolmak istiyorsanız, işte size özel bir fırsat! Coin Mühendisi İndirimli Kayıt Linki ile Binance hesabı oluşturabilir ve ek indirimlerden faydalanabilirsiniz.

İndirimli Kayıt İçin Adımlar

Coin Mühendisi Katılım Linki

– İlk adım olarak, Coin Mühendisi Katılım Linki ne tıklayın.

Kayıt Formunu Doldurun

– Açılan sayfada yer alan kayıt formunu eksiksiz bir şekilde doldurun.

Binance Futures İndirim Kodunu Ekleyin

– Binance Futures, Coin Mühendisi Katılım Linki ne tıklayın.

Hesabınızı Onaylayın

– Binance hesabınızı oluşturduktan sonra, gerekli doğrulama adımlarını tamamlayarak hesabınızı onaylayın.

İşte bu kadar basit! Artık Binance hesabınızı avantajlı bir şekilde oluşturduğunuz için ek indirimlerden ve avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir