Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.852
% 4.14
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.852
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Binance, Gürcistan’da Gelişmeye Devam Ediyor

Binance

Binance, Gürcistan’da yeni bir blockchain merkezi kurarak küresel erişimini genişletmeye devam ediyor.

Binance’in amacı, kripto paranın daha fazla benimsenmesini teşvik etmek, blockchain sektörüne yetenekleri çekmek, sektör eğitimini teşvik etmek ve daha fazla iş fırsatı yaratmaktır. Şirket, 25 kişiyi istihdam ederek eğitim ve hackathon etkinlikleri düzenleyerek yerel kamu ve özel sektörlerle işbirliği yapacak.

Gürcistan’ın düzenleyicilerinin kripto pazarındaki katı kısıtlamaların olumsuz sonuçlara yol açabileceğini anladığını vurgulayan Binance bölge müdürü Vladimir Smerkis, Gürcistan’ın blok zinciri projeleri, geliştiriciler ve meraklılarla dolu olduğunu söyledi. Ayrıca Gürcistan’ın, kripto benimseme seviyesini 10 üzerinden 8 olarak tahmin ettiğini ve daha fazla benimseme için ciddi bir zorluk olmadığını belirtti.

Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao, Kasım 2022’de Gürcistan’ı ziyaret etti ve Gürcistan başbakanı Irakli Garibashvili ve yerel iş ve kripto topluluklarıyla bir araya geldi. Gürcistan, çok sayıda Bitcoin ATM’sine ev sahipliği yapmasıyla tanınıyor ve kullanıcıların kripto paralarını nakde ya da tam tersine çevirmelerine olanak tanıyor.

Binance’in Gürcistan’daki yeni bölgesel merkezi, yerel kripto ödeme ağı CityPay ile ortaklık kurması, Gürcistan İnovasyon ve Teknoloji Ajansı (GITA) ile bir işbirliğine girmesi ve kadın odaklı Web3 eğitimini desteklemek için Binance Charity girişimini başlatmasıyla birkaç kilometre taşını takip ediyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir