Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.254
% 1.47
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.254
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Duyurdu: Bu Altcoin Piyasalarına Yatırım Yapılacak!

Lider kripto para borsası Binance Çarşamba günü yaptığı açıklamada, 500 milyon dolarlık yeni bir yatırım fonunu kapattığını söyledi. Borsanın yatırım kararı, altcoin piyasasının ciddi kayıplar verdiği bir dönemde geliyor.

Binance, ayı piyasasında 500 milyon dolarlık altcoin fonu oluşturuyor

Borsa, yeni fonla Blockchain, Web 3 ve “değer yaratan teknolojilere” yatırım yapmayı düşüneceğini söyledi. Bu yatırım kararı, borsanın risk sermayesi kolu olan Binance Labs tarafından alınıyor. Fonun ana destekçileri arasında DST Global Partners, Breyer Capital ve Whampoa Group ile sınırlı ortak olarak hareket eden diğer yatırım kurumları yer alıyor.

Fon; launchpad, erken aşama ve geç aşama dahil olmak üzere gelişmekte olan şirketlere ayrılacak. Binance Labs, daha sonra güçlü trendler yakalayan bir dizi altcoin projesinin daha erken yatırımcısı olmuştu…

Binance Labs bu altcoin projelerini de destekledi

Binance, kripto girişimlerine yatırım yapmaya yabancı değil. Borsanın risk sermayesi kolu, Axie Infinity, Polygon, Elrond, The Sandbox ve STEPN dahil olmak üzere birçok büyük kripto firmasına yatırım yaptı. Dune Analytics, Sandbox, Optimism, Injective, 1inch ve Audius’da Binance’in yatırım yaptığı altcoin projeleri arasında yer alıyor.

Binance CEO’su CZ, 500 milyon dolarlık kripto yatırım fonunun geliştiricilere ayrılacağını temenni etti:

Yeni kapatılan yatırım fonunun amacı, Web3‘ü DeFi, NFT’ler, oyun, metaverse, sosyal ve daha pek çok alanda oluşturma ve yönetme potansiyeline sahip projeleri ve gelişmeleri keşfetmek ve desteklemektir.

Girişim kapitalistleri piyasa çöküşüne rağmen fon topluyor

Binance, piyasa çöküşü sırasında fon toplama konusunda yalnız değil. Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, Andreessen Horowitz kısa süre önce, son çöküşün neden olduğu düşük değerlemelerden yararlanmak için 4,5 milyar dolarlık bir fon başlattı. Nisan ayının sonlarında Dragonfly Capital, 650 milyon dolar değerinde şimdiye kadarki en büyük fonunu topladı. Bu aynı zamanda, diğer birkaç büyük fonun bu yılın başlarında kripto odaklı girişimleri artırmasının ardından geldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir