Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.715
% 0.54
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.715
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Binance Devasa Bitcoin Çıkışı Yaşıyor

Binance Devasa Bitcoin Çıkışı Yaşıyor! Neler Oluyor?

CryptoQuant verilerine göre kripto para borsası Binance, bir kez daha toplam 38.246 Bitcoin (BTC)’lik devasa bir fon çıkışıyla karşı karşıya kaldı. Bitcoin bakiyesinde önemli bir düşüş yaşayan borsanın yanı sıra, bu çıkışların yatırımcılar tarafından doğal bir şekilde gerçekleştirdiği düşünülüyor.

Bitcoin (BTC)’ler kimlerin cüzdanına gidiyor?

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Binance.US, bir işlemin beklenen fiyatı ile spot fiyatı arasındaki fark olan “kayma” olarak adlandırılan büyük bir hatayla karşı karşıya kaldı. Piyasadaki emir defteri çok zayıf olduğunda ve borsa yeterli likidite sağlayamadığında, varlık üzerindeki volatilite katlanarak artma eğilimi gösterir ve bu da değerde büyük bir düşüşe yol açar.

Ortaya çıkan hata nedeniyle Binance.US’te Bitcoin fiyatı 8.000 dolara düştü ve yolda çok sayıda satın alma emri uygulandı. Binance.US’ten alınan veriler, çöküş sırasında 594’ten fazla BTC’nin el değiştirdiğini gösteriyor.

Öte yandan, Bitcoin’in 64.000 dolar civarındaki bir önceki tüm zamanların en yüksek seviyesini aşması ve işlem hacminin sabit kalması sonucu, bazıları, traderlar ve yatırımcıların fonlarını cüzdanlarında tutmak istediklerini düşünüyor. Hacimlere bakıldığında ise anormal ticaret faaliyetleri ile birlikte merkezi borsalarda önemli bir satış baskısı yer almıyor.  Bitcoin fiyatı, yazım sırasında yüzde 2.7’lik bir yükseliş ile 63.244 dolardan el değiştiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir