Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.869
% 2.04
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.869
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance’den ”BUSD” İle İlgili Stablecoin Çağrısı!

binance

Küresel kripto para borsası Binance, kullanıcılarına BUSD adlı stablecoin ile ilgili önemli bir duyuru yaptı.

Binance, 31 Ağustos 2023 tarihinde yayınladığı duyuruda, kullanıcılarına BUSD varlıklarını Şubat 2024 tarihine kadar olan süreç içerisinde diğer alternatif stablecoinlere çevirme tavsiyesinde bulundu. BUSD’nin değerinin hala 1:1 oranında USD tarafından destekleneceği konusunda kullanıcılarına güvence verdi.

Buna ek olarak, borsa BUSD ürünlerine yönelik desteğini aşamalı olarak azaltacak ve etkilenen hizmetlerle ilgili duyurular yapacaktır. Çünkü Paxos daha önce BUSD token üretimini durdurma kararı almıştı.

Binance
Binance

BUSD desteğinin azaltılmasına rağmen,  platformundaki çeşitli stablecoin ve dijital varlıklara olan taahhüdünü sürdürecektir. Bu bağlamda, Binance kullanıcılarına BUSD varlıklarını Şubat 2024’ten önce platformdaki diğer mevcut varlıklara çevirmeleri için teşvikte bulunuyor.

İlginizi çekebilir: Binance BUSD Desteğini Tamamen Kesecek!

Binance, bu geçiş planı kapsamında BUSD spot ve marjin alım satım çiftlerini aşamalı olarak listeden çıkaracaktır. Listeden çıkarılma süreciyle ilgili net duyurular da yapılacaktır.

Kullanıcılar, borsadaki çeşitli stablecoin çiftleri ve alım satım çiftleri üzerinden desteklenen varlıkların ticaretine devam edebileceklerdir.

Binance, 7 Eylül 2023 saat 09:00 itibarıyla Cross Margin üzerinden BUSD borç verme işlemlerini askıya alacaktır.

19 Ekim 2023 saat 09:00’dan itibaren Cross Margin ve Portfolio Margin kullanıcıları, Cross Margin Cüzdanı’nda yeni teminat olarak BUSD ekleyemeyeceklerdir. Ancak diğer tokenleri teminat olarak kullanmaya devam edebileceklerdir.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir