Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.747
% 1.03
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.747
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance, CZ’nin Cezasını Beklerken Federal Davada 4.3 Milyar Dolar Ödemeli!

Binance, CZ'nin Cezasını Beklerken Federal Davada 4.3 Milyar Dolar Ödemeli

Federal bir hakim, kripto para borsası Binance’in suçlu beyanını kabul etti ve tarihindeki en büyük para cezası olan 4.3 milyar dolarlık cezayı ödemesine karar verdi. Geçtiğimiz Cuma günü Federal Hakim Richard Jones, anlaşmayı onayladı. Anlaşma, 1.8 milyon dolarlık suçlu para cezası ve 2.5 milyon dolarlık malvarlığı kaybını içeriyor.

ABD Adalet Bakanlığı savcıları, Binance’in etkili bir AML programı uygulamamasının neden olduğu, kripto para birimlerinin kaynağını ve sahipliğini gizlemek için borsanın kullanılmasına izin verdiğini belirtti. Savcılar, 4.3 milyar dolarlık cezanın Binance’e ABD Adalet Bakanlığı tarihinde bir para hizmetleri işletmesine uygulanan en büyük ceza olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir : Binance Yeni Altcoin İçin 400 Milyon Dolarlık Yatırım Toplandı!

Binance’in kurucusu Changpeng “C.Z.” Zhao‘nun geleceği belirsizliğini koruyor. Zhao’nun mahkûmiyeti 30 Nisan’a kadar ertelendi ve Binance ile ilgili herhangi bir katılımı yasaklandı. Savcılar, Zhao’nun Kanada pasaportunu teslim etmesini ve seyahatten en az üç gün önceden haber vermesini istiyorlar.

Binance, yasal sorunlarından kurtulmak için ödemeler yapıyor. Aralık ayında, ABD Illinois Kuzey Bölgesi Federal Mahkemesi, Binance’in 2.7 milyar dolarlık bir anlaşmayı onayladı ve Zhao’nun kişisel olarak 150 milyon dolar ödemesini gerektirdi.

Eğer Binance hesabınız yoksa, buradan indirimli bir şekilde bir Binance hesabı oluşturabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir